«Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου-Θα ήθελα παιδί»

«Βόμβα» Μ. Χατζηγιάννη για Ζέτα, παιδί ΚΑΙ..Αντώνη Ρέμο!

«Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου-Θα ήθελα παιδί»

Επιτέλους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το είπε. Το αποκάλυψε. Το παραδέχθηκε. Το δήλωσε δημόσια. Όχι μόνο είναι μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά εύχεται να είναι και το τυχερό του.

Στην απονομή του τελευταίου του δίσκου, που έγινε πενταπλά πλατινένιος, ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου. Θέλω πο��ύ ένα παιδάκι. Το έχω αφήσει στην τύχη του και ελπίζω να γίνει», είπε ο Μιχάλης, πιο ευτυχισμένος, πιο ευδιάθετος και πιο χαμογελαστός από ποτέ. Για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά για την προσωπική του ζωή και μάλιστα με μεγάλη άνεση. Δεν σταμάτησε, δε, λεπτό, να αστειεύεται με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο χώρο.

Οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία, που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο όπου έγινε η απονομή, περίμεναν πως και πως την εμφάνιση της Ζέτας. Όλοι περίμεναν να δουν το ζευγάρι για πρώτη φορά μαζί. Να καταγράψουν ένα κοινό τους πλάνο. Τίποτα. Η Ζέτα δεν εμφανίστηκε. Εμφανίστηκε όμως ο δεύτερος πρωταγωνιστής της βραδιάς: Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής που σε ερώτηση σχετικά με την απουσία της Ζέτας είπε: «Προφανώς για να μην είναι εδώ σημαίνει ότι είχε να κάνει κάτι σημαντικό. Θα ήθελε πολύ να είναι εδώ όμως».

«Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος στην ζωή σου και σου αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία. Εγώ προσωπικά το βλέπω αρκετά σοβαρά το θέμα. Νιώθω όμορφα και εύχομαι να κρατήσει για πολύ ακόμη», είπε. «Το λες και λάμπεις», του είπαν. «Δεν θα πρεπε;», απάντησε εκείνος, προσθέτοντας ξανά και ξανά ότι η Ζέτα είναι η γυναίκα της ζωής του.

«Είναι… απόλυτα…Με ρωτάνε εάν θα την δω στο Dancing….Εδώ την βλέπω κάθε μέρα, στο Dancing δεν θα την δώ;»

Ο Μιχάλης και η Ζέτα είναι εξώφυλλο στα περιοδικά κάθε εβδομάδα. Οι φωτογράφοι δίνουν «μάχη» για το ποιος θα εξασφαλίσει την πρώτη κοινή δημόσια φωτογραφία τους. Κι όλα αυτά, λίγους μήνες μετά την δήλωσή του σε περιοδικό ότι η σύντροφός του είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα. Το καλύτερο όμως ο Μιχάλης το άφησε για το τέλος. «Παίζει να σε δούμε και πρώτο τραπέζι πίστα στον Αντώνη Ρέμο;» τον ρώτησαν κι εκείνος απάντησε: «Ε λίγο δύσκολο. Αποφεύγω τις πίστες αυτόν τον χειμώνα!»

Mα ρωτάνε τον νυν για τον... πρώην παιδιά; Πάλι καλά δηλαδή που απάντησε έτσι ο άνθρωπος. Όσο γι’αυτούς που λένε ότι θα φάμε κουφέτα; Τα κουφέτα θα αργήσουν ακόμη… αυτό που φαίνεται ότι δεν θα αργήσει και πολύ είναι οι εμφανίσεις του ζευγαριού, το οποίο βρίσκεται «μία ανάσα» από την δημοσιοποίηση της σχέσης του ΚΑΙ μέσω φωτογραφιών πια. Τον σκέφτομαι τον γάμο, είπε ο Μιχάλης. Θα της κάνει άραγε πρόταση γάμου με τραγούδι; «Είναι το δυνατό μου σημείο, να μην το χρησιμοποιήσω;»

Νά τες οι αποκαλύψεις- φωτιά...

Δείτε την δήλωσή του που μετέδωσε η Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top