Ηλίας: «μπήκα στο Big Brother για να γίνω γνωστός»

Ο χορός και το τραγούδι με... την Άννα Βίσση

Ηλίας: «μπήκα στο Big Brother για να γίνω γνωστός»

«Ήθελα να μπω και λέω αν αντέξω τρεις εβδομάδες για να γίνω λίγο γνωστός, καλώς», δήλωσε στην κάμερα του Star ο Ηλίας του Big Brother, που έγινε φίρμα κυρίως από τις συνομιλίες του με το... δέντρο στο σπίτι του ριάλιτι. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει τραγουδήσει 6 φορές στην πίστα με την Άννα Βίσση!

Αξέχαστο του έμεινε το δέντρο του Ηλία, που μπορεί να τρόμαξε λιγάκι όταν άρχισε να του μιλάει αλλά στη συνέχεια άρχισε να του αρέσει. «Το φώναζα big brother στην αρχή και μου λέει "δεν είμαι ο big brother με λένε δέντρο"», πρόσθεσε.

Από το μυαλό του δεν βγαίνε�� και η δοκιμασία χορού για την οποία εξομολογήθηκε πως δεν είχε κάνει ποτέ του μαθήματα, ενώ πιο δυνατός υποστηρίζει ότι είναι στο τραγούδι. Μάλιστα, ο Ηλίας είπε στην κάμερα του Star πως έχει τραγουδήσει στο παρελθόν με... την Άννα Βίσση! «Έξι φορές τραγουδήσαμε! Και όποτε με έβλεπε στο κέντρο μου έλεγε να ανέβω στη σκηνή και λέγαμε ένα τραγούδι μαζί», αποκάλυψε στην κάμερα του Star.

Τόσο καλός είναι, που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Θέλω πάρα πολύ», είπε. Βρε λέτε να τον συμβούλευσε το δέντρο;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top