Νέο θρίλερ στην Eurovision: αποχωρούν τα Κόκκινα Χαλιά;

Άλλα δηλώνει το συγκρότημα και άλλα η δισκογραφική

Νέο θρίλερ στην Eurovision: αποχωρούν τα Κόκκινα Χαλιά;

Μετά το σίριαλ με τους «κομμένους» και τις παραιτήσεις μελών της επιτροπής, ένα νέο επεισόδιο εκτυλίσσεται στην Eurovision: ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Κόκκινα Χαλιά εμφανίζεται να δηλώνει πως αποσύρουν την υποψηφιότητά τους, κάτι που η δισκογραφική εταιρεία διαψεύδει.

Σύμφωνα με το yupi, που επικαλείται άτομο από το περιβάλλον του frontman του συγκροτήματος, Γιώργου Παπαδημητράκη, τα Κόκκινα Χαλιά αποχώρησαν από τον ελληνικό τελικό λόγω διαφωνιών με την δισκογραφική τους εταιρεία για το τραγούδι που θα επιλέξουν. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρότεινε κομμάτι πολύ ποπ για τα δεδομένα του γκρουπ.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως το συγκρότημα έχει συγκεκριμένη ταυτότητα και οι μέχρι τώρα επιλογές του το αντιπροσωπεύουν.

Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς στην σελίδα των Κόκκινων Χαλιών στο Facebook υπάρχει ανάρτηση από την δισκογραφική τους εταιρεία, Sony Music, η οποία υποστηρίζει πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης και το συγκρότημα θα δώσει την «μάχη» για την εκπροσώπησή μας στην 56η Eurovision με το τραγούδι που επιθυμεί.

Εκ μέρους της ΕΡΤ δεν υπάρχει -μέχρι στιγμής- κανένα σχόλιο, ενώ μεγάλη αναστάτωση επικρατεί σε ιστοσελίδες για την Eurovision, με το��ς θαυμαστές του διαγωνισμού να προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει λίγες ημέρες πριν επιλέξουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει...

Αν, πάντως, η αποχώρηση του συγκροτήματος επιβεβαιωθεί, στον ελληνικό τελικό θα διαγωνιστούν οι: Τριμητόνιο, Βαλάντω Τύφωνος, Λούκας Γιώρκας, Αντιγόνη Ψυχράμη και Νίκη Πόντε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top