Γ. Φουκάκης: «Κάθε μέρα με χαιρετάνε 100-200 άτομα»

Λέτε να την «ψώνισε» ο Big Brother-ίτης;

Γ. Φουκάκης: «Κάθε μέρα με χαιρετάνε 100-200 άτομα»
Ένα όνειρο ζει ο Γιάννης Φουκάκης, ο νικητής του Big Brother. Δυο μέρες μετά τη νίκη του και ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που του συμβαίνει.

Μάλιστα, όπως είπε στην εκπομπή «Κους Κους», με την χαρακτηριστική του Κρητική διάλεκτο που «κέρδισε» εξ αρχής το κοινό,από την ώρα που βγήκε από το παιχνίδι «Κάθε μέρα χαιρετώ 100-200 άτομα. Αυτοί με κατέχουν. εγώ ποιον να κατέχω; Δεν προλαβαίνω». 100-200 άτομα; μήπως να «έκοβε» κάτι;και μεις που νομίζαμε ότι τέτοια κοσμοσυρροή σχηματίζεται μόνο στις δημόσιες υπηρεσίες...

Τέσσερις μήνες έζησε στο σπίτι του «Big Brother» και αυτό δεν στάθηκε ικανό να τον κάνει να αλλάξει πιστεύω, αφού και πριν και μετά το παιχνίδι, δήλωνε και δηλώνει «περήφανος που είμαι Αγιο-Βαρβαρίτης, που είμαι χωριάτης, που είμαι Ηρακλειώτης, Κρητικός και Έλληνας».

Μετά τη νίκη του μάλιστα, έγινε τρικούβερτο γλέντι στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο Γιάννης χόρεψε και αφιέρωσε την «Πριγκιπέσσα» στην «καλή» του Φωτεινή. Άλλωστε ο ίδιος έχει επανειλημμένα δηλώσει την αγάπη και το δέσιμο που έχει τόσο με την οικογένεια του αλλά και με τα πεθερικά του: «θαυμάζω και σέβομαι τους γονείς που μεγάλωσαν τη Φωτεινή».

Στα άμεσα σχέδια του εκτός από τη δουλειά του την οποία όπως λέει αγαπά και τον κάνει ανεξάρτητο, είναι να «ζητήσει» τη Φωτεινή από τους γονείς της, αφού όπως λέει «Έχω ήδη διαλέξει το δαχτυλίδι και όλα είναι υπό έλεγχο».

Όσο για την κουμπαριά; έκλεισε ήδη, αφού ο Γιάννης πρότεινε στη Ρούλα Κορομηλά να τον παντρέψει με την αγαπημένη του: «Δεν είχα τίποτα να χάσω.
Όταν το πρότεινα είπα θα το κάνω και ο, τι γίνει », και όπως φαίνεται η Ρούλα δέχτηκε.

Η Ρούλα Κορομηλά πάντως που άκουγε το Φουκάκη, του μετέφερε μέσω της παρουσιάστριας ότι θα είναι εκεί και στον γάμο, και στον πρόγαμο και στους αρραβώνες και παντού, ενώ έχει κάνει ήδη όλα τα απαραίτητα ψώνια. Μάλιστα, του ζήτησε να της βρει και έναν... Κρητι��ό γαμπρό!

Να τη δούμε να χορεύει με το σαρίκι και τι στον κόσμο!και όχι τίποτ΄άλλο, αλλά πλέον είναι αργά και δεν μπορεί να πάρει και το λόγο της πίσω...Ξέρετε...Οι Κρητικοί δεν καταλαβαίνουν απο τέτοια...

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο νικητής του Big Brother...


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top