Σταμάτης Γαρδέλης: Η ηλικία, τα παιδιά και το διαζύγιο

Ο... χαμένος γόης της δεκαετίας του '80

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Σταμάτη Γαρδέλη

Τη δεκαετία του ’80 η φωτογραφία του βρισκόταν σε κάθε κοριτσίστικο δωμάτιο, αφού ήταν ένας από τους πιο διάσημους ζεν πρεμιέ της εποχής. Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της νοσηλείας του στην ψυχιατρική κλινική, Δαφνί.

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δέχτηκα σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από τα δύο φύλα»

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη μεγάλη αλλά και τη μικρή οθόνη, ο Σταμάτης Γαρδέλης από τις σελίδες της Σούπερ Κατερίνας και τις βιντεοκασέτες, εξελίχθηκε σε έναν πολύ καλό ηθοποιό, ο οποίος επέλεξε να γυρίσει την πλάτη στο star system που έφερε η ιδιωτική τηλεόραση στα 90s.

Το τελευταίο διάστημα, πάνω-κάτω στην ηλικία των 60 ετών, τον βλέπουμε σε διάφορα τηλεοπτικά projects, όπως το Your Face Sounds Familiar και πολύ πρόσφατα στη Φάρμα, από όπου κι αποχώρησε οικειοθελώς. 

Πέρυσι έγινε viral με τη… φιλοσοφημένη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ναταλίας ΓερμανούΚαλύτερα Δε Γίνεται. Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και οι συνεργάτες της, έμειναν έκπληκτοι όταν ο ηθοποιός ξεκίνησε έναν… ποιητικό μονόλογο που δεν έβγαζε νόημα.

Σταμάτης Γαρδέλης Φάρμα

Ο Σταμάτης Γαρδέλης επέστρεψε -για λίγο- τηλεοπτικά με τη Φάρμα

Το βιογραφικό του Σταμάτη Γαρδέλη

- Γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Μαΐου το 1960.

- Είναι Ταύρος στο ζώδιο και η ηλικία του είναι 61 ετών.

- Έχει αποκτήσει δύο γιους.

Σταμάτης Γαρδέλης: Δείτε το νέο look του ηθοποιού!

Η λαμπερή καριέρα στα 80s

Σταμάτης Γαρδέλης

Σε μια τολμηρή για την εποχή κίνηση, ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε φωτογραφηθεί γυμνός για γνωστό περιοδικό

Η καριέρα του ξεκίνησε με την ταινία Τα Τσακάλια του Γιάννη Δαλιανίδη, όταν ήταν μόλις 21 ετών. Αμέσως αναδείχθηκε σε ένα από τα κορυφαία ονόματα της εποχής.

Πρωταγωνίστησε σε δεκάδες βιντεοταινίες όπως: Ρόδα, τσάντα και κοπάνα, Βασικά καλησπέρα σας, Σατανάδες στα σχολεία, Καμικάζι αγάπη μου, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Όταν οι ρόδες χορεύουν, Περάστε φιλήστε τελειώσατε κ.ά.

Το 2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Mega, Πες το ψέμματα, με την αείμνηστη Γεωργία Αποστόλου.

Για πολλά χρόνια απείχε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο παίζοντας μόνο στο θέατρο. 

Η νέα εποχή και η επιστροφή στη δημοσιότητα 

Η μεγάλη του επιστροφή στα πράγματα έγινε το 2010 - 2011 με τη συμμετοχή του στο Dancing with the Stars του ANT1 και την εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά, Μίλα μου Βρώμικα.

Σταμάτης Γαρδέλης YFSF

Ένας από τους σταρ που υποδύθηκε στο YFSF ήταν ο Ozzy Osborne /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το 2016 συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar.

Πριν από μόλις λίγες εβδομάδες τον είδαμε και πάλι τηλεοπτικά μέσα από τη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι Η Φάρμα.

Παιδιά και προσωπική ζωή

Έχει κάνει έναν γάμο κι έχει αποκτήσει δύο γιους. Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, μετά το διαζύγιό του, δε σκέφτηκε να παντρευτεί ξανά. 

Σταμάτης Γαρδέλης Κωνσταντίνος Γαρδέλης

Ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον γιο του, Κωνσταντίνο /Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Η μεγάλες του αγάπες είναι τα παιδιά του. Προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως κατά καιρούς έχει αναφερθεί στους δύο γιους του. 

Εκτός από τα βιολογικά του παιδιά, έχει υιοθετήσει και τον Μουσταφά, ένα παιδάκι από τη Σερβία. Μπορεί να τον έχει δει μονάχα από φωτογραφίες, όπως του παρέχει μία μικρή συνδρομή κι έχει την έγνοια του σαν να ήταν δικό του παιδί.     

Στην Αμερική για μια... μηχανόβια!

Μόλις στα 22 του χρόνια τα τίναξε όλα στον αέρα κι έγινε ερωτικος μετανάστης, εγκαταλείποντας οικογένεια, φίλους και καριέρα για να ακολουθήσει μια γυναίκα -μια... μηχανόβια όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος- που ερωτεύτηκε στις ΗΠΑ.

«Έχω φύγει, έχω τινάξει την καριέρα μου στον αέρα για μια γυναίκα. Το 82-83, όταν είχα κάνει τις πρώτες ταινίες μου. Τη φήμη στα 20 σου δεν τη διαχειρίζεσαι. Έφυγα με μία μηχανόβια. Κάναμε μία βόλτα -έναν κύκλο γύρω από το Θησείο, στο Αστεροσκοπείο- και μου λέει "Τόση ήταν η βόλτα;". "Τι, θες μεγαλύτερη;", απάντησα. "Ναι". Ε… και κόντρα στην κόντρα φτάσαμε στο Λος Άντζελες. Για έξι μήνες τα πέταξα όλα... έφυγα. Με έψαχναν. Δε με ένοιαζε τίποτα. Δεν είχα λεφτά. Δούλευα στο Μπέβερλι Χιλς, είχα νοικιάσει ένα σπίτι, έφτιαχνα χάμπουργκερ και ζούσα αυτό το "αμερικάνικο όνειρο" του μετανάστη στις μεγάλες λεωφόρους», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

Η Φάρμα και η οικειοθελής αποχώρηση

«Είμαι ο Σταμάτης Γαρδέλης και μου αρέσουν τα άγνωστα ταξίδια των διαμετρικών αποστάσεων, της ονειρικής μέθης του απροσδιόριστου…», είχε δηλώσει λίγο πριν μπει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός κατάφερε μέσα σε λίγα επεισόδια, να προκαλέσει τις εντυπώσεις και να γίνει ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα του παιχνιδιού λίγο πριν αποχωρήσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top