Μαίρη Μηνά: Εξηγεί γιατί αποχώρησε από την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη

Η Έρρικα Μπίγιου θα την αντικαταστήσει στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Δείτε όσα είπαν η Έρρικα Μπίγιου κι ο Δημήτρης Καπετανάκος στο Breakfast@Star

Η Μαίρη Μηνά αποχώρησε από την επιτυχημένη παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης στον Τεχνοχώρο CARTEL.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του θεάτρου θα αντικατασταθεί από την ηθοποιό Έρρικα Μπίγιου.

H Μαίρη Μηνά αποχώρησε εξαιτίας ενός τραυματισμού της, όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram. «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ο λόγος αποχώρησής μου από την παράσταση Άνθρωποι και ποντίκια οφείλετε σε βαρύ τραυματισμό που υπέστην, ο οποίος δυστυχώς καθιστά αδύνατη τη συνέχισή μου στην παράσταση. Γεια σας ποντικάκια μου αγαπημένα, σας αγαπώ, ευχαριστώ για όλα και σας χαιρετώ για τώρα. Μαιρούλα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με μια παράσταση ακραίου ρεαλισμού αφηγείται τη ζωή δύο εκτοπισμένων ψυχών, του Βασίλη και του Λένου στην περιοχή του Ρέντη, μέσα σε βιομηχανικές αποθήκες και εργοστάσια που αναζητούν δουλειά.

Οι ήρωες του «Άνθρωποι και ποντίκια» είναι εργάτες ταλαιπωρημένοι από τη δουλειά και την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και κυρίως την ανάγκη για ένα μεροκάματο.

Ο ρατσισμός, το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, η δύναμη της φιλίας, η σημασία της ελπίδας, τα ιδανικά της αφοσίωσης, της πίστης, της αυτοδιάθεσης και της αλληλεγγύης, είναι τα στοιχεία της διαχρονικότητας του αριστουργήματος του Τζον Στάινμπεκ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top