Διαλυνά: Το άγνωστο περιστατικό με τον Παπαμιχαήλ μία ημέρα πριν πεθάνει

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή, με λάμψη, δόξα και έρωτες. Συνεργάστηκε με όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστές του θεάτρου και του κινηματογράφου, φωτογραφήθηκε για πολύ γνωστά περιοδικά, ακόμα και του εξωτερικού, ενώ πέρασε και από τα καλλιστεία κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Ρίκα Διαλυνά: «Με έχωσε με το ζόρι στο διαμέρισμα, έγινε χαμός»

Ο λόγος για τη Ρίκα Διαλυνά μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για διάφορα περιστατικά που της συνέβησαν και έμειναν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη της.

Ρίκα Διαλυνά: «Πίστευα πως ήρθε το τέλος μου»

Ρίκα Διαλυνά - Κώστας Χατζηχρήστος

Ένα από αυτά ήταν με τον Κώστα Χατζηχρήστο με τον οποίο είχε συνεργαστεί και όπως είπε ήταν η «φρεγάτα του».

«Την τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε ένα ξενοδοχείο. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου στο μπαρ και μου είπε: «Ρίκα, αν έχεις τίποτα χρήματα μπορείς να μου τα βάλεις στην τσέπη μου;». Είχα ένα πεντοχίλιαρο, δε θυμάμαι τι είχα, και του το έβαλα στην τσέπη. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα γιατί αυτός είχε βοηθήσει πολύ κόσμο. Ήταν απίστευτο. Δεν έχω δει στη ζωή μου τόσο γενναιόδωρο άνθρωπο», εξομολογήθηκε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Νίκο Νικόλιζα.

Ρίκα Διαλυνά - Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και συγκεκριμένα τι συνέβη μία ημέρα πριν ο σπουδαίος ηθοποιός «φύγει» από τη ζωή.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Το σπίτι που έζησε μέχρι το τέλος της ζωής του

«Ήμασταν εδώ, στο Πόρτο Ύδρα, μαζί με τον Ζάχο Χατζηφωτίου. Είχαμε βγει έξω και κατά τις 03.00 τα ξημερώματα επιστρέψαμε. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν πολύ ήσυχος, αλλά εκείνη τη νύχτα ακούγονταν τραγούδια και μουσική από το σπίτι του και είπαμε κάτι καλό συμβαίνει στον Δημήτρη. Την επόμενη ημέρα κατά τις 12.00 το μεσημέρι μας είπαν πως έφυγε. Πέθανε ο Δημήτρης. Τι συνέβη; Τον βρήκαν έξω από το σπίτι του. Είχε απλώσει το μαγιό του και είχε καθίσει στη γωνία».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top