Λήδα Ματσάγγου: Η ηλικία, ο γάμος της και η αποχή από την τηλεόραση

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο στις Άγριες Μέλισσες

Από τη συνέντευξη της Λήδας Ματσάγγου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Μετά την είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη, του Νίκου Κουρή και του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, η Λήδα Ματσάγγου είναι μία από τις νέες προσθήκες πρωταγωνιστών στις Άγριες Μέλισσες, και έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Σεβαστών.

Αιμίλιος Χειλάκης: Η ηλικία, η σύζυγός του και το πρόβλημα υγείας

Σύμφωνα με τα spoiler, η Λήδα Ματσάγγου θα αναστατώσει τη ζωή του Δούκα Σεβαστού ο οποίος παλεύει με τις τύψεις αλλά και με την Μυρσίνη, η οποία βρίσκει ευκαιρία να μεγαλουργήσει ξανά δίπλα στον Ακύλα Μεγαρίτη με τον οποίο θα αναπτύξει μάλιστα και ερωτική σχέση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @agriesmelissesbackstage

Ποια είναι η Λήδα Ματσάγγου – Βιογραφικό

Τη Λήδα Ματσάγγου 51 ετών σήμερα, τη θυμόμαστε από τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές «Αέρινες Σιωπές», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Γόβα Στιλέτο», «Κόκκινος Κύκλος», «Τμήμα Ηθών». 

Ωστόσο ο ρόλος της ως «Έρση» στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Δυο Μέρες Μόνο» είναι αυτή που μας έχει στιγματίσει.

Η Λήδα Ματσάγγου απείχε από την τηλεόραση για δέκα ολόκληρα χρόνια και είχε αναφέρει, μιλώντας γι’ αυτό: «Η τελευταία μου δουλειά ήταν το Coupling, στον ΑΝΤ1, το 2008. Το 2009 γέννησα, οπότε αποφάσισα να απέχω. Βέβαια, συνέπεσε και η κρίση, οπότε όλο αυτό τράβηξε περισσότερο».

ληδα ματσαγγου

Η Λήδα Ματσάγγου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Έντα Γκάμπλερ» το 2020/ NDP
 

Η Λήδα Ματσάγγου στον «Σιωπηλό Δρόμο»

«Δέχθηκα με πολλή χαρά να συμμετάσχω στον ‘’Σιωπηλό Δρόμο’’. Είναι μια σειρά που πληροί όλες τις προδιαγραφές και που πιστεύω πολύ. Παρακολουθώ τον ‘’Σιωπηλό Δρόμο’’. Θέλω να μάθω τι γίνεται στα επόμενα επεισόδια. Ευχάριστο που γίνονται τέτοιες δουλειές. Είναι πολύ θετικό ότι ξεκινάει και πάλι η μυθοπλασία στην Ελλάδα. Δεν μπαίνουν όλοι στο Netflix. Χαίρομαι που το MEGA γύρισε στη ζωή μας. Άφησε εποχή το MEGA με τη μυθοπλασία. Είναι ένα μέρος του σπιτιού μου το ΜEGA», είχε πει η ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Λήδα Ματσάγγου - Προσωπική ζωή

Όσον αφορά στα προσωπικά της η Λήδα Ματσάγγου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο εκλεκτό της καρδιάς της, τον τραπεζίτη Κώστα Καρδουλάκη, το 2009.

Λίγο αργότερα, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Νικόλα. 

«Γνωριστήκαμε σε μια κοινή παρέα. Έγινε στην αρχή το πρώτο “κλικ”, αλλά δεν προχώρησε αμέσως. Μετά από καιρό βρεθήκαμε ξανά κι έτσι προχώρησε. Γενικά είμαι επιφυλακτική στον κεραυνοβόλο έρωτα», είχε εξομολογηθεί η γνωστή ηθοποιός.

ματσαγγου

Την ταινία «Ευτυχία» στο Θέατρο Παλλάς παρακολούθησε η Λήδα Ματσάγγου φορώντας total black look/ NDP

«Ήθελα ο γάμος μου να γίνει όσο πιο απλά γίνεται. Με τον άντρα μου κάναμε, λοιπόν, έναν πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο, στον οποίο παρευρέθηκαν μόνο οι μάρτυρες – κι αυτό ήταν όλο. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στον γάμο. Δεν ήμουν από αυτά τα κορίτσια που έκαναν πρόβες με το τούλι μπροστά στον καθρέφτη ούτε είχα περιέργεια να δω πώς θα είμαι με νυφικό. Για να είμαι ειλικρινής, εμένα μου φαίνεται περίεργο που κάποιες κοπέλες ξοδεύουν μήνες για να προετοιμάσουν τον γάμο τους. Αν έπρεπε να περάσω από αυτή τη διαδικασία, πιθανότατα να το ξανασκεφτόμουν, γιατί θα με άγχωνε πάρα πολύ. Εγώ δε νιώθω άνετα να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Ούτε θα προσπαθούσα να προωθήσω την καριέρα μου με αυτό τον τρόπο», είχε αναφέρει σε άλλη της συνέντευξη η ίδια.

Σε άλλη της συνέντευξη είχε προσθέσει για τη ζωή μιας μητέρας: «Η ζωή μιας εργαζόμενης μητέρας είναι δύσκολη, έχει πολύ τρέξιμο και δεν έχω και βοήθεια. Πρέπει να κάνεις τα πάντα από τις δουλειές του σπιτιού μέχρι το να διαβάσεις το παιδί σου, να είσαι γενικά δίπλα του και να είσαι σωστή-συνεπής και στη δουλειά σου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top