Γαρμπή: «Έχω βάλει 4 κιλά. Είδα φωτογραφίες και σοκαρίστηκα!»

Οι φήμες για χρεοκοπία, ο νέος δίσκος και η νέα της ζωή

Μετά από 27 χρόνια στη νύχτα, η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε να κάνει στροφή: «δεν κουράστηκα από τη δουλειά αλλά άλλαξα και βάζω άλλα “θέλω” σε αυτή. Με κούρασαν οι μεγάλοι, χαοτικοί χώροι. Από τις μεγάλες πίστες χόρτασα!»

Συνεπής στα πιστεύω της, αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις απλά γ��α να δώσει: «Να πω τι; να σου πω πως κάθομαι σπίτι και βλέπω αγκαλιά με το γιο και τον άντρα μου τηλεόραση; Να σου πω πως δεν μου λέει κάτι να βγω για να με δουν; Θέατρο πήγαινα και πηγαίνω, σινεμά, τα βιβλία μου διαβάζω. Αυτά».

Διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν να περνά οικονομικές δυσκολίες λέει στο περιοδικό «Down Town»: «Ε! Τι να κάνουμε τώρα; Να βγαίνουμε με το Διονύση να λέμε “είμαστε καλά οικονομικά;” Δουλέψαμε. Δεν τα κλέψαμε, γι’ αυτό δεν θα τα δηλώσουμε πουθενά αλλού εκτός από την εφορία».
Πλέον έχει επιστρέψει στο πατρικό της και μένει με τους γονείς της: «δεν έπρεπε ποτέ να έχω φύγει από το σπίτι των δικών μου. Μετανιώνω. Είναι αλλιώς η οικογένεια, η ασφάλεια, η αγάπη, η κάθε μέρα σου, όταν είμαστε όλοι μαζί».

Όσο για το αν μεταναστεύει στο εξωτερικό όπως πριν μερικές εβδομάδες δήλωσε σε συνέντευξη του ο Διονύσης Σχοινάς; «Πλάκα έκανε και την κάνει πάντα αυτή την πλάκα. Όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, συνήθως δεν θέλει να γυρίσει πίσω. Εγώ πάλι φιλώ το χώμα μόλις επιστρέφουμε. Είμαι αμετακίνητη ο,τι και να λέει».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι κάνει δίαιτα για πρώτη και…τελευταία φορά! «Είδα κάτι τερατώδεις φωτογραφίες μου στα περιοδικά και σοκαρίστηκα. Έχω βάλει τέσσερα κιλά. Ε, μου φάνηκαν πολύ! Ταράχτηκα λοιπόν και είπα να κάνω διατροφή. Έχω κόψει και το κρέας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top