Το ατύχημα της Αγγελικής Ηλιάδη

Θα χορέψει την Κυριακή στο live;

Το ατύχημα της Αγγελικής Ηλιάδη

Δεν πρόλαβε καλά καλά να συνέλθει από τα αντιπυρετικά η Αγγελική Ηλιάδη και πλακώθηκε στα παυσίπον��..Ναι καλά διαβάσατε, είναι της μοίρας της γραφτό απ’ότι φαίνεται σε κάθε λάιβ να της συμβαινει και κάτι.

Την προηγούμενη Κυριακή η τραγουδίστρια χόρεψε με υψηλό πυρετό και αυτή απ’ότι φαίνεται θα χορέψει με μπαταρισμένο χέρι αφού στις πρόβες που έκανε για το καινούργιο της χορό έστριψε απότομα τον καρπό της με αποτέλεσμα να υποστεί ένα μικροτραυματισμό.

Το ατύχημα της δεν της επέτρεψε να κάνει πρόβα και οι φήμες άρχισαν να λένε πως δε θα εμφανιστεί καθόλου στο λάιβ της Κυριακής. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου εξηγεί τι ακριβώς θα συμβεί: «Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να μην χορέψω την Κυριακή αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Απλά θα αλλάξουμε λίγο το χορευτικό και ο παρτενέρ μου αντί να με πιάσει από τον καρπό θα πιάσει κάποιο άλλο σημείο» τονίζει.

Ανησυχεί ωστόσο και δεν το κρύβει «Φοβάμαι πολύ μήπως ξεχαστεί ο χορευτής μου και με πιάσει από τον τραυματισμένο μου καρπό» λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Όπως και να χει όμως οι κριτές θα πρέπει να είναι επιεικείς μαζί μου γιατί έχω κάνει μόνο μία πρόβα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top