Γκαλένα Βελίκοβα: «Δεν ζηλεύω καθόλου που δεν είμαι στην κριτική επιτροπή»

Μάθετε όσα δεν ξέρατε για την διεθνούς φήμης χορεύτρια!

Γκαλένα Βελίκοβα: «Δεν ζηλεύω καθόλου που δεν είμαι στην κριτική επιτροπή»
Μπορεί όλοι να περιμέναμε να την δούμε φέτος στη θέση της κριτικής επιτροπής, αλλά τη θέση της πήρε η Έρρικα Πρεζεράκου. Καθόλου δεν την νοιάζει όμως τη Γκαλένα Βελίκοβα, που όπως λέει: «καθόλ��υ δεν ζηλεύω που δεν είμαι στην κριτική επιτροπή. Είμαι κριτής χορού αναγνωρισμένη διεθνώς».

Πως απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν την Πρεζεράκου να της «έφαγε» τη θέση; «Σας είπα. Ούτως ή άλλως παραμένω κριτής». Πως κρίνει ως κριτής λοιπόν τα φετινά ζευγάρια του «Dancing»; «Μέχρι στιγμής μου άρεσαν ο Αργύρης Αγγέλου και η Ελεονώρα Μελέτη» παραδέχεται στο περιοδικό «EΓΩ Weekly», ξεκαθαρίζοντας όμως ότι είναι νωρίς ακόμα για να βγάλει συμπεράσματα.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτει ότι είναι παντρεμένη εδώ και 11 χρόνια με Έλληνα, ο οποίος ασχολείται με επιχειρήσεις. Πως καταφέρνουν όμως να κρατάνε το γάμο τους ζωντανό; «οι εκπλήξεις είναι απαραίτητες. Μόνο έτσι κρατιέται ζωντανό το ενδιαφέρον σε μια σχέση».

Όσο για την άλλη της μεγάλη αγάπη το χορό; «είναι η ζωή μου» λέει και ξεκαθαρίζει ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα τα παρατούσε είναι μόνο «αν δεν μου το επέτρεπε η υγεία μου».

Για όσους δεν το ξέρατε πάντως, να σας ενημερώσουμε ότι η Γκαλένα προέρχεται από τη Βουλγαρία, όπου φοίτησε και αρίστευσε στη Νομική Σχολή: «προέρχομαι από οικογένεια νομικών. Έχω κάνει την πρακτική μου και με περίμενε ένα “στρωμένο” επάγγελμα». Στην πορεία όμως, την κέρδισε ο χορός και όπως ο χρόνος έδειξε, όχι άδικα!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top