Ελ. Μελέτη-Α. Κανάκης: ��ίναι πλέον και ΕΠΙΣΗΜΑ ζευγάρι!

Μεγάλος έρωτας- «Λιώσαμε» από τα μέλια!

Ελ. Μελέτη-Α. Κανάκης: Είναι πλέον και ΕΠΙΣΗΜΑ ζευγάρι!
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και εμείς κολλήσαμε από τα μέλια σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η παρουσιάστρια που είναι από χθες και επίσημα πλέον ζευγάρι με τον Αντώνη Κανάκη, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον έρωτα της για το πρόσωπο του Mr «Ράδιο-Αρβύλα»!

«Σήμερα ποιον να φάω για πρωινό; να φάω τη Σκλεναρίκοβα;» είπε στην αρχή της εκπομπής της μες την αυτοπεποίθηση, αναφερόμενη στη δήλωση που έκανε χθες ο Αντώνης Κανάκης! Μάλιστα τον αποκάλεσε και «αγόρι μου» ενώ όση ώρα τον έβλεπε από το monitor δεν σταμάτησε να του κλείνει το μάτι και να του στέλνει φιλάκια! Έλιωσαν οι κάμερες και τα μικρόφωνα από την πολύ γλύκα!

Δεν παρέλειψε βέβαια να στείλει και τα… «μηνυματάκια» της στους υπόλοιπους «Ράδιο-Αρβύλες»: «Μην πειράζετε τι αγόρι μου γιατί θα γίνω έξαλλη!» τους είπε, αναφερόμενη στο πείραγμα που του έκαναν για τα μεγάλα του αυτιά. «Μεγάλα αυτιά, γενικότερα τα μεγάλα είναι…» είπε η Ελεονώρα μες το υπονοούμενο και συνέχισε:

«Θα ήθελα να κοπούν τα αστειάκια με τον Κωστάκη!» είπε, κάνοντας του την πρώτη σκηνή… ζηλοτυπίας, προειδοποιώντας τον πως «σε κάποια πράγματα σίγουρα θα βάλω χέρι!»

Όσο για το πώς ένιωσε όταν χθες τον άκουσε να δέχεται την πρόταση της να γίνουν ζευγάρι; «Εκείνη την ώρα γύρισα σπίτι μου χθες το βράδυ και έβαλα να το δω πως θα μου το πει διακριτικά γιατί εγώ περίμενα ότι δεν θα δεχτεί».

Τελικά όχι μόνο δέχτηκε αλλά και τα μηνύματα στο Twitter πήραν φωτιά: «Εχθές το βράδυ στο Twitter πέσανε πολύ και μου είπανε ρε συ είναι ωραίος κ.τ.λ και τον γλυκοκοίταξα λιγάκι. Τον βρήκα αρρενωπό, αντρουά, μπρουτάλ, σέξι!»

Αυτά είναι! Τρώγοντας έρχεται η όρεξη Ελεονώρα!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top