Χατζηβασιλείου Μενεγάκη συνεννόηση κουφέτο

Άλλα λέει η θειά μου αλλά ακούν τα αυτιά μου

Για τη διάρκεια της εκπομπής της Πάμε Πακέτο που αυξάνεται σε διάρκεια βγήκε να μιλήσει η Βίκη Χατζηβασιλείου στον Καφέ με την Ελένη για τα σκουπίδια της συμπρωτεύουσας τη ρώταγε η οικοδέσποινα του καφέ. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..

Μα καλά σήμερα βρήκε να την πιάσει η οικολογική της συνείδηση θα σκέφτηκε η καλεσμένη η οποία ήταν φανερά απορημένη όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε «Να σου πω βρε Βίκη μου εκεί στη Θεσσαλονίκη τι είναι αυτή η κατάσταση με τα σκουπίδια;»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πίστευε πως δίνοντας μια απάντηση του τύπ��υ «παντού τα ίδια είναι» η παρουσιάστρια του καφέ θα επανερχότανε στο αρχικό θέμα συζήτησης όμως δυστυχώς για κείνη μόνο αυτό δε συνέβη.

Η Ελένη Μενεγάκη επέμενε να μάθει για τα σκουπίδια. Ήθελε να ξέρει τι θα γίνει..Τότε η παρουσιάστρια του Πακέτου της είπε «Ελένη με γυρνάς χρόνια πίσω τότε που δούλευα στην εκπομπή του Παπαδάκη. Έτσι νιώθω»

Αν νομίζετε ότι μετά η συζήτηση των δύο γυναικών κύλησε χωρίς προβλήματα γελιέστε..Άλλα έλεγε η Ελένη Μενεγάκη σε άλλα απαντούσε η Βίκη Χατζηβασιλείου ενώ πολλές φορές ήταν εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβει η μία τα λεγόμενα της άλλης. Λέτε να έφταιγε η σύνδεση.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Καφές με την Ελένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top