Δ. Καμπούρη:«Το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολο»

Τι συζήτησε με την Φαίη Σκορδά

Δ. Καμπούρη:«Το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολο»

Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» ήταν σήμερα η εγκυμονούσα Δ. Καμπούρη, όπως σας είχαμε πει αποκλειστικά από το star.gr σε χθεσινή ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε, ότι διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης (όπως επίσης σας είχαμε πει χθες), ενώ μοιράστηκε με την Φαίη τις εμπειρίες της από τις δυσκολίες του πρώτου καιρού!

Σαν να έχουν ξεχάσει ότι υπήρχαν και άλλοι που παρακολουθούσαν την συζήτηση οι δύο εγκυμονούσες παρουσιάστριες άρχισαν να λένε που… ξερνούσαν (με το συμπάθιο κιόλας) το πρώτο διάστημα, αναφέροντας μάλιστα και λεπτομέρειες.

Στην συνέχεια η Δέσποινα Καμπούρη αναφέρθηκε στο πώς έμαθε ότι είναι έγκυος, αποκαλύπτοντας ότι το τεστ το είχε αγοράσει από ένα φαρμακείο κοντά στο Alter, ενώ όπως είπε δεν ήταν κάτι ξαφνικό, αλλά… το είχαν βάλει στο πρόγραμμα. Εξάλλου, ο «καλός» της ήταν ο άντρας με τον οποίο ήθελε να κάνει παιδιά, καθώς, όπως είπε, είναι πολύ σοβαρός και από τότε που τον είδε να παίζει με παιδιά φίλων τους κατάλαβε ότι θέλει να είναι ο πατέρας των παιδιών της. Αναφερόμενη στον σύντροφό της διευκρίνισε μάλιστα, ότι δεν είναι επιχειρηματίας, όπως όλοι λένε, αλλά μηχανικών σκαφών.

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι φοβάται πολύ για την γέννα και το σκέφτεται κάθε βράδυ. Για τον λόγο αυτόν δεν κοιμάται παρά μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top