Τί συνέβη με το μαλλί της Ελεονώρας Μελέτη;

Με ανανεωμένο look η παρουσιάστρια

Τί συνέβη με το μαλλί της Ελεονώρας Μελέτη;

Με εμφανώς αλλαγμένο και ανανεωμένο look εμφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης (31/03).

Με πιο σκούρα μαλλιά και σχεδόν... ροζ ανταύγειες, η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα απόχρωση με το που ξεκίνησε η Πρωινή Μελέτη. «Τα’βαψα έκανα ρίζα. Και ροζ βέβαια… Αφού είναι το strawberry blonde!», είπε και καλημέρισε τους τηλεθεατές.

Οι συνεργάτες της εξακολούθησαν – και δικαίως - να έχουν την απορία τι ακριβώς έχει συμβεί με το μαλλί της.

«Κουρεύτηκες;», την ρώτησαν. «Όχι» απάντησε εκείνη. «Είσαι σίγουρη; Γιατί βλέπω ότι στα πλάγια κάτι δεν πάει καλά, σαν τα τα έχεις «πάρει λίγο», της είπε η Φλορίντα ψάχνοντας να δει τί είναι αυτό που έχει αλλάξει επάνω της.

«Χτενίστηκα!», είπε με το γνωστό χιούμορ που την διακρίνει η Ελεονώρα, προσθέτοντας ότι δεν έχει σκοπό να κουρευτεί γιατί αποφάσισε να μακρύνει και πάλι τα μαλλιά της. «Τις υπόλοιπες μέρες έρχομαι αχτένιστη βρε κουτά δεν το έχετε καταλάβει; Σήμερα είμαι χτενισμένη από τον Πάνο Καλλίτση γι’ αυτό τα βλέπετε έτσι διαφορετικό το μαλλί…»

Είναι γνωστό ότι συχνά οι γυναίκες, όταν αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μια μεγάλη ανανέωση, συχνά επιλέγουν να ξεκινήσουν από τα μαλλιά τους. Και επειδή η αλλαγή είναι άκρως επιτυχημένη, την στηρίζουμε. Και πού ξέρει κανείς, μπορεί και να χρειαζόταν κιόλας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top