Τρύφωνας Σαμαράς: «Όταν κάτι μου αρέσει,φλερτάρω και το διεκδικώ»

Το «Dancing», η κατάθλιψη και τα… κρόσσια!

Τρύφωνας Σαμαράς: «Όταν κάτι μου αρέσει,φλερτάρω και το διεκδικώ»
Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι η χαρά της ζωής. Χαμογελαστός, εύθυμος και πάντα με την ατάκα στο στόμα χαρίζει γέλιο και κέφι σε όσους τον παρακολουθούν. Μάλιστα μετά τη συμμετοχή του στο «Dancing», οι μετοχές του έχουν ανέβει τόσο που ούτε και ο ίδιος το πιστεύει! «Ήξερα ότι ο κόσμος μ΄αγαπάει αλλά τόσο υψηλή θεαματικότητα δεν το περίμενα!».

Αυτή την περίοδο έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στο ριάλιτι χορού: «δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την προσωπική μου ζωή γιατί προέχουν οι πρόβες». Ωστόσο στον έρωτα όταν κάτι του αρέσει « είμαι άνθρωπος που το φλερτάρει και το διεκδικεί. Αλλά δεν κάνω το πρώτο βήμα. Είναι καλύτερο να γίνονται παράλληλα βήματα», λέει στο περιοδικό «ΟΚ».
Παρόλο που τον έχουμε συνηθίσει με το χαμόγελο στα χείλη, παραδέχεται ότι υπάρχουν και οι στιγμές που είναι στις μαύρες του «αλλά δεν κρατάνε για πολύ. Όταν είμαι στεναχωρημένος θα πω “άντε καλέ” και το ξεχνάω. Το γέλιο δίνει ζωή και μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει».

Ωστόσο δεν απέφυγε την κατάθλιψη όταν έχασε τη μητέρα του: «ήμουν πολύ στεναχωρημένος αλλά και πάλι είπα: «ως εδώ η στεναχώρια και η μαυρίλα! Κοίτα να περνάς καλά, γιατί η ζωή είναι μικρή"».

Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, δηλώνει «καπετάν-Φασαρίας» στο σχολείο, αλλά «δεν υπήρξα ποτέ παλιόπαιδο. Ούτε κάπνιζα, ούτε έπινα, ούτε τίποτα».
Μεγάλη του αγάπη ήταν ανέκαθεν η μόδα: «Μου άρεσε το εκκεντρικό ντύσιμο. Πάντα φορούσα προχωρημένα ρούχα. Όταν έβαλα στα 20 μου μπότα ιππασίας και μπουφάν με κρόσσια, οι άλλοι δεν ήξεραν τι είναι. Ήμουν πολύ ψώνιο με τη μόδα».

Όσο για τις αρνητικές κριτικές; «δεν ενοχλούμαι από αυτά που λέγονται ή ακούγονται για μένα. Από τη στιγμή που μπαίνεις στο χορό θα χορέψεις».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top