Ρουβάς-Ζυγούλη: Οικογενειακή απόδραση στην Κέρκυρα

Πως πέρασαν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου;

Ρουβάς-Ζυγούλη: Οικογενειακή απόδραση στην Κέρκυρα
Με αφορμή το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αλλά και το τέλος των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στο «Αθηνών Αρένα», ο τραγουδιστής άδραξε την ευκαιρία και μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και την μικρή Αναστασία, επισκέφτηκαν την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα.

Σάκης και Κάτια συναντήθηκαν με την οικογένεια Ρουβά που μένει μόνιμα στην Κέρκυρα. Μάλιστα η μικρή Αναστασία πέρασε πολλές στιγμές μαζί με τους παππούδες της που χάρηκαν την εγγονούλα τους και με το παραπάνω μιας και δεν την βλέπουν τόσο συχνά λόγω της απόστασης.
Το ζευγάρι επέλεξε να μείνει σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό «Hello» δεν ήταν λίγες φορές που έπαιρναν οικογενειακώς το πρωινό τους μέσα στο ξενοδοχείο, παρέα με τον παππού Κώστα και τη γιαγιά Μαρία.

Σάκης και Κάτια επέστρεψαν από την Κέρκυρα το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε στο αεροδρόμιο να φοράνε τα ρούχα της συλλογής που σχεδιάζει ο Σάκης.

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Κάτια Ζυγούλη έγκυο; Δεν διαψεύδονται αλλά ούτε και επιβεβαιώνονται αφού η οικογένεια Ρουβά αποφεύγει να σχολιάσει το θέμα.

Φωτογραφίες: ΟΚ, Hello
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top