Φαίη Σκορδά: «Έχει φοβηθεί και αγχωθεί πολύ τις τελευταίες μέρες»

Ο λόξιγκας του εμβρύου-To αστείο περιστατικό στο γυναικολόγο

Φαίη Σκορδά: «Έχει φοβηθεί και αγχωθεί πολύ τις τελευταίες μέρες»
Μανούλα σε λίγες ημέρες από τώρα θα γίνει η Φαίη Σκορδά η οποία όχι μόνο δεν το έχει πιστέψει ακόμα, αλλά είναι πάρα πολύ αγχωμένη και φοβισμένη!

Τη μαρτύρησε σήμερα το πρωί στο πλατό της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος απευθυνόμενος στο γυναικολόγο Θάνο Παράσχο (τον γιατρό της Φαίης που θα την ξεγεννήσει), του είπε: «Έχει αγχωθεί και φοβηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες η Φαίη, Θάνο».

Για να καταλάβετε την αγωνία της Φαίης αρκεί να σας πούμε ότι με το που προσφώνησε τον γυναικολόγο της του είπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 φορές: «Θάνο μου, Θάνο μου, Θάνο μου!» με εμφανή τρόμο στη φωνή!

Μάλιστα περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό: «Είχα πάει στο τελευταίο υπερηχογράφημα στο ιατρείο, και ακούω ένα ρυθμικό χτύπο από την κοιλιά. Ένα τακ-τακ-τακ-τακ. Λέω “πω πω, το παιδί μου θα είναι μουσικό ταλέντο"».

Αφού ρώτησε την κοπέλα που της έκανε τον υπέρηχο τι είναι αυτός ο περίεργος ήχος, της απάντησε πως πολύ απλά το μωρό έχει λόξιγκα!

Έλα όμως που η Φαίη δεν το πίστεψε! «Λέω λόξιγκας, αποκλείεται». Αφού ρώτησε ΚΑΙ τον γιατρό της και δεν πίστεψε ΟΥΤΕ εκείνον, με το που επέστρεψε στο σπίτι, είπε να το ψάξει στο Google!

«Πάω σπίτι, μπαίνω στο διαδίκτυο. Πατάω “λόξιγκας εμβρύου” να δω αν υπάρχει». Τελικά αφού είδε ότι όντως υπάρχει, συνειδητοποίησε ότι… «την πάτησα!»

Αν ξεκίνησε να έχει τέτοια άγχη πριν γεννήσει, φανταστείτε τι έχει να γίνει με το πρώτο βηχαλάκι του μωρού!

Εμείς να της ευχηθούμε πάντως «με το καλό»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top