«Η αυτοϊκανοποίηση είναι καλύτερη από το σεξ;»

Γιατί «έπεσε» το link της Ελένης;

«Η αυτοϊκανοποίηση είναι καλύτερη από το σεξ;»

Τέρμα τα ψέματα. Από τώρα και έπειτα, η Ελένη θα χτυπάει την πόρτα του γιου της για να μπει στο δωμάτιό του. Αυτό της συνέστησε ο ανδρολόγος-σεξολόγος που ήταν καλεσμένος στον Καφέ με την Ελένη, με την οποία ανέλυσε την… αυτοϊκανοποίηση, την ηλικία που αρχίζει, μέχρι και τους λόγους που συμβαίνει! «Να ζητήσετε άδεια για να μπείτε κα Μενεγάκη μου εφόσον το παιδί σας έχει κλείσει την πόρτα του για να κάνει αυτό που θέλει», της είπε ο ανδρολόγος και η Ελένη κόντεψε να μείνει στον αέρα.

«Εάν μπω και δω το παιδί μου να αυτοϊκανοποιείται, τι κάνω;» ρώτησε δευ��ερόλεπτα πιο πριν ο συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ελένη τον μάλωσε: «Γυρνάς πίσω και φεύγεις, τι να κάνεις Γρηγόρη μου, να ανοίξεις κουβέντα;» του απάντησε. Οι ερωτήσεις-φωτιά συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση. Πάρτε μια γεύση:

«Η αυτοϊκανοποίηση είναι καλύτερη από την ερωτική επαφή;» ρώτησε η Ελένη, αλλά ο γιατρός της διευκρίνισε ότι και τα δύο είναι μια πραγματικότητα και δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο. Όμως η Ελένη είχε αναπάντητα ερωτήματα και έπρεπε να τα λύσει: «Όχι γιατί υπάρχει και παροιμία γι’αυτό ρωτάω», διευκρίνισε βάζοντας επιτέλους τα πράγματα στην θέση τους.

Το πάνελ της Ελένης, τίγκα στους άνδρες σήμερα, ξεσάλωσε με τις ερωτήσεις του για την αυτοϊκανοποίηση. Τί για αποθήκες σπέρματος και πότε αυτές τελειώνουν ρώτησαν, τί σε ποια ηλικία μιλάμε για ασυνείδητη και πότε για ευσυνείδητη αυτοϊκανοποίηση, τί σε ποιους χώρους πρέπει να γίνεται. «Πρέπει να υπάρχει ένας ιδιωτικός χώρος στον οποίο το παιδί κάνει αυτό που θέλει» είπε ο γιατρός, επιπλήττοντας την Ελένη: «Εσείς δεν θέλετε τον δικό σας χώρο κα Μενεγάκη μου;»

Η Ελένη μαζεύτηκε: «Εγω είμαι… μεγάλη γιατρέ μου, το παιδί μου είναι πιο μικρό…»

Τέλος πάντων, μετά τις ασύλληπτες ερωτήσεις και απαντήσεις, σύμφωνα με τις οποίες το θέμα είναι άκρως… επιστημονικό, ξεκινάει στην προ-εφηβεία, ενώ σαν εικόνα υφίσταται και στις σχέσεις. Η Ελένη αποχαιρέτησε τον επιστήμονα. «Με ενδιέφερε πολύ αυτό το θέμα. Και να σας πώ γιατί: Είχα και εγώ βρε αδελφέ σχέσεις, θέλω να ξέρω εάν συνέβαινε και κάτι άλλο πέρα από… εμένα».

Τώρα τί να σας πούμε για αυτό; Περί ορέξεως... Ο συνεργάτης της Αρης Καβατζίκης παραπονέθηκε ότι δεν πρόλαβε να κάνει την ερώτηση που ήθελε, εάν δηλαδή υπάρχει όριο… ημερήσιας αυτοϊκανοποίησης. Είπαμε να ρωτήσετε παιδιά, αλλά εσείς ξεφύγατε! «Τον έχω τον ανδρολόγο;» ρώτησε η Ελένη αλλά της είπαν ότι το κύκλωμα είχε «πέσει».

«Έπεσε το link; Ωραία. Στην ώρα του έπεσε!», κατέληξε η Ελένη που μπορεί να το έθεσε επιστημονικώς αλλά μετά ανακουφίστηκε που έπεσε το link και όχι η ίδια, από τα γέλια και κατάφερε να κρατηθεί στο ύψος της, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την σύνδεση.

Περιττό να σας πούμε ότι τα χαχανητά που ακούγονταν off the record στον αέρα και τα οποία όλη αυτήν την ώρα προσπαθούσαν να σώσουν οι συνεργάτες της Ελένης δεν είχαν προηγούμενο. Αφού στα σεξουαλικά υποννοούμενα έχετε ένα θέμα παιδιά, γιατί δεν το αφήνετε καλύτερα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top