«Είμαι πολύ μπέμπα και θέλω και κανάκεμα»

Σε ποια ηθοποιό ανήκει η δήλωση και το... 12 ποντο;

«Είμαι πολύ μπέμπα και θέλω και κανάκεμα»

Για μια ακόμη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου επανέλαβε ότι δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της και ότι δεν ξεπουλάει την ζωή της για κανέναν λόγο. Το έχει πει άλλωστε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, το είπε και σε πρόσφατη συνέντευξή της, μας το υπενθύμισε και σήμερα Τετάρτη (30/03): Δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της.

«Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται γιατί παίρνει ο καθένας μια φωτογραφία και λέει ό, τι του κατέβει. Έχει τύχει να βρεθώ αντιμέτωπη με άνθρωπο, ο οποίος μου είπε ότι εάν δεν καταφέρει να με φωτογραφίσει, θα τον απολύσει ο εργοδότης του», δήλωσε, προσθέτοντας ότι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για τα προσωπικά της είναι η μαμά της. Τόνισε ότι το παιχνίδι με τους ρεπόρτερ το έμαθε ηλικιακά νωρίς και κάπως απότομα, αλλά τώρα το έχει συνηθίσει.

Το δίδυμο των Λιάγκα Σκορδά στο οποίο εμφανίστηκε την ρώτησε εάν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στον πραγματικό της εαυτό και την τηλεοπτική Ξένια. «Είμαι πολύ μπέμπα και θέλω κανάκεμα. Θα μου άρεσε ο σύντροφός μου να έχει στοιχεία του πατέρα μου, όπως κι εγώ συχνά εκτελώ χρέη… μητρότητας», τους είπε και τους άφησε με το στόμα ανοικτό. Γιατί μπορεί η τηλεοπτική Ξένια να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο της, μέχρι και δολοφονία για την ακρίβεια, αλλά η Αθηνά Οικονομάκου που την υποδύεται είναι πολύ πιο… γατούλα και όπως είπε στην καθημερινότητά της μιλάει σαν μωρό…

Τα γυρίσματα για την Ζωή της Άλλης διήρκεσαν δύο χρόνια και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες. «Μου λείπει πολύ το σήριαλ. Νιώθω ότι δεν έχω τι να κάνω και ότι δεν έχω με τι να γεμίσω τον χρόνο μου».

Η πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου σήριαλ θα συμμετάσχει σε επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου εκτελώντας ΚΑΙ χρέη μοντέλου. «Το μοναδικό πρόβλημα που ίσως θα μπορούσε να σου παρουσιαστεί είναι με τα ψηλοτάκουνα» της είπε η Φαίη, όμως η Αθηνά αποκάλυψε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, δείχνοντας τις 12 ποντες γόβες της. «Σε γενικές γραμμές «το έχω» το θέμα με τα παπούτσια. Και μου αρέσουν και τα βολεύομαι, δεν έχω προβλήματα…»

Ουφ… το λύσαμε κι αυτό…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top