«Τώρα αισθανόμουν έτοιμη να μιλήσω για το διαζύγιό μου»

Το λιβανιστήρι των συνεργατών του Καφέ στην Ελένη

Ενα βήμα πριν τα κλάματα βρέθηκε η Ελένη στην έναρξη της εκπομπής της, με αφορμή την συνέντευξή της στο περιοδικό Life and Style. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τώρα αισθανόταν έτοιμη να μιλήσει για τα προσωπικά της, ωστόσο βο��ρκωσε όταν η κουβέντα έφτασε στα τρία της παιδιά.

«Τα παιδιά μου τα βάζω πάνω από όλα. Τα παιδιά μου δεν τα συγκρίνω με τίποτα στην ζωή μου και να σας πώ γιατί; Την ευτυχία που μου έχουν χαρίσει τα παιδιά μου, δεν μου την έχουν χαρίσει ούτε όλα τα άλλα μαζί», είπε σχεδόν κλαίγοντας και διευκρίνισε για ποιο λόγο μίλησε τώρα και δεν το έχει κάνει τόσο καιρό:

«Μίλησα τώρα γιατί τώρα αισθανόμουνα έτοιμη να το κάνω και όχι νωρίτερα. Τώρα αισθανόμουν καλά να μιλήσω για ένα θέμα το οποίο για εμένα ήταν και είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί όταν δεν είσαι καλά και σίγουρα η λογική σου λέει ότι είναι καλύτερα να μιλάς για κάποια πράγματα όταν είσαι καλά, ψύχραιμος, ήρεμος και όλα είναι ήρεμα, παρά που σου συμβαίνουν τα γεγονότα. Το ίδιο πράγμα λέω και στους φίλους μου που δεν έχουν σχέση με τον χώρο και δεν δίνουν συνεντεύξεις. Να μην κάνουν πράγματα εν βρασμώ ψυχής», είπε η Ελένη στο πάνελ της που δεν σταμάτησε λεπτό να της λέει τι όμορφη που ήταν και πόσο σωστά απάντησε στις ερωτήσεις που της τέθηκαν. Και εκείνη αποκάλυψε πώς ένιωθε την ώρα της κουβέντας που έκανε για την ζωή της, τα παιδιά της και την νέα της σχέση.

«Ούτε στην πρώτη μου συνέντευξη δεν είχα τέτοια αναταραχή μέσα μου. Αλλά έγινε κι αυτό, είπα αυτά που ήθελα και το χάρηκα γιατί πραγματικά εδώ και ενάμισι χρόνο έχουν μιλήσει όλοι για εμένα εκτός από μένα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ούτε να επαναλάβω κάτι πάνω σε αυτό το κομμάτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι ό, τι έχω πει είναι 100% αλήθεια. Και ότι πίσω από αυτά κρύβονται κι άλλα πράγματα που μπορεί κανείς να τα καταλάβει και να τα νιώσει», είπε με νόημα η παρουσιάστρια, ενώ τα κολακευτικά σχόλια των συνεργατών της έδιναν κι έπαιρναν. Όταν την ρώτησαν, στράφηκε στο κεφάλαιο παιδιά. «Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει μεγαλύτερη αξία για μια γυναίκα που είναι μάνα από τα παιδιά της, είτε ένα παιδί έχει, είτε πέντε. Είπα αυτά που αισθάνθηκα ότι έπρεπε να πω και εκεί το πράγμα τελείωσε», είπε και έκλεισε την κουβέντα με μια ευχή:

«Εύχομαι ό,τι προκύψει στην ζωή μου να είναι πολύ πιο μικρό και να εντάσσεται σε πράγματα που ξεπερνιούνται πολύ πιο εύκολα και με μικρότερο κόστος. Θέλω επίσης να επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί πολλές φορές: Δεν είναι κάθε ανθρώπου η ζωή ίδια με κάποιου άλλου. Μην κάνετε το λάθος να ακολουθείτε τα βήματα των άλλων, μην βλέπετε δηλαδή αυτά που έκανα εγώ και κάνετε και εσείς τα ίδια».

«Κοιτάμε μπροστά έστω και εάν κάνουμε λάθη. Τα λάθη δεν τελειώνουν πο��έ σε αυτή την ζωή». Τί ήθελε να πει με αυτό και σε ποιον πήγαινε το καρφί; Αγνωστο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top