Xωρίζουν ο «Ονούρ» και η «Σεχραζάτ»!-Τι σήμανε το «τέλος»;

Διαζύγιο «βόμβα» -Για τρίτα πρόσωπα μιλούν οι φήμες

Xωρίζουν ο «Ονούρ» και η «Σεχραζάτ»!-Τι σήμανε το «τέλος»;
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε, και φαίνεται πως στην περίπτωση του «Ονούρ» και της «Σεχραζάτ», η φωτιά όσο περνάνε οι μέρες όλο και θεριεύει, αφού οι φήμες περί διαζυγίου έχουν φουντώσει στον τουρκικό τύπο!

Χαλίτ Εργκέντς και Μπεργκιουζάρ Κορέλ γνωρίστηκαν μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ «1000 και 1 νύχτες» και έζησαν το δικό τους παραμύθι. Ήταν τέτοιος ο έρωτας τους μάλιστα, που και οι δυο παράτησαν τους πρώην συντρόφους τους για να είναι μαζί.

Φαίνεται όμως πως η ιστορία επαναλαμβάνεται και τελικά ένα ξένο άγγιγμα και ένα τρυφερό τετ-α-τετ της «Σεχραζάτ» με τον συμπρωταγωνιστή της Μπουλεντ Ινάλ, θα σήμαινε την αρχή του τέλους. Μια επίμαχη σκηνή που θέλει την Μπεργκιουζέρ να μοιράζεται τρυφερές σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή της στο κρεβάτι, πυροδότησε εντάσεις και εκρήξεις ζήλιας ανάμεσα σε εκείνη και τον «Ονούρ».

Η ίδια αρνούμενη να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες απάντησε: «Το θεώρησα πολύ φυσικό να παίξω σε αυτές τις σκηνές. Είναι μια ωραία δουλειά. Ο Χαλίτ δεν βρισκόταν στα γυρίσματα. Η σκέψη μου δεν έχει αλλάξει».

Όπως και να΄χει τα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά για ένα επερχόμενο διαζύγιο –«βόμβα» κάτι το οποίο ενισχύεται και από τα τρυφερά φιλιά του "Ονούρ" με τη γοητευτική συμπρωταγωνίστρια του Μεριέμ Ουζερλί, επίσης για τις ανάγκες της… Τέχνης! Τι απαντά ο ίδιος; «είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Εκείνες οι σκηνές δεν είναι όπως ακριβώς τις βλέπετε στην τηλεόραση. Ξέρουμε καλά πως γυρίστηκαν. Μακάρι να μπορούσαν να καταλάβουν και οι τηλεθεατές πως είναι».

Ο, τι και να ισχύει, ένα είναι το σίγουρο: το μέλλον θα δείξει!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top