Μενεγάκη: «δεν είμαι καλά! Θα πέσω κάτω»

Την μάτιασαν, φταίει ο καιρός ή ο Ερμής ο ανάδρομος;

Μενεγάκη: «δεν είμαι καλά! Θα πέσω κάτω»

Το κακό της το χάλι είχε από την μέση της εκπομπής και έπειτα η Ελένη Μενεγάκη, που διαμαρτυρήθηκε on air ότι δεν είναι καλά και της έρχεται να πέσει κάτω! Τι κι αν ξάπλωσε νωρίς νωρίς; Κάτι δεν της έβγαινε της Ελένης, που έψαχνε εναγωνίως να βρει τι φταίει.

Αν και ξεκίνησε τον «Καφέ» όλο νάζι και χαρά, μοιράζοντας νεσεσέρ με καλλυντικά στο κοινό της, κάπου κλάταρε η οικοδέσποινα. «Ρε παιδιά σήμερα νιώθω κάπως, δεν ξέρω», ομολόγησε και άρχισε τις διευκρινήσεις. Χώρια που έπεσε μονοκόμματα στην πολυθρόνα και άρχισε να ζουλάει το κεφάλι της, να στριφογυρίζει τον λαιμό και να πιάνει με τα χέρια τους ώμους της...

«Νιώθω σαν να πέσω κάτω, σαν το κεφάλι μου να πιέζει, σαν να πέσω κάτω, σαν να έχω υπνηλία... Γιατί; Γιατί; Γιατί;», συνέχισε τα παράπονα η Ελένη που έψαχνε να βρει τι φταίει και δεν το έβρισκε.

Στον ερχομό της Άνοιξης απέδωσε τα συμπτώματα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, που μας ενημέρωσε ότι σήμερα φταρνίστηκε δυο - τρεις φορές (γείτσες του) κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει γύρη στην ατμόσφαιρα. Γειά σου Θόδωρα λαγωνικό!!!

«Αφού έπεσα στο κρεβάτι από τις 9 η ώρα. Γιατί νιώθω έτσι; Είναι ο καιρός;», συνέχισε τον μονόλογο η Ελένη, χωρίς καν να δώσει σημασία σε όσα είπε ο συνεργάτης της, που την ρώτησε αν πήρε βιταμίνες.

Εδώ κι αν είχαμε αποκάλυψη: «δεν κάνει να τις παίρνω συνέχεια! Πήρα τότε που είχα τα θέματά μας, δυό τρεις μήνες, τώρα είμαι μια χαρά. Δεν χρειάζομαι βιταμίνες», απάντησε η παρουσιάστρια και ρώτησε τους συνεργάτες της αν και εκείνοι νιώθουν άσχημα.

Βρε λέτε να το μάτισαν το Λενιώ ή να την έπιασε σήμερα ο Ερμής που γυρνάει ανάδρομος από αύριο στον Κριό; Ούτε η Άση Μπήλιου κατάφερε να την διαφωτίσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top