Ελένη Μενεγάκη: «σε χτυπάει ο έρωτας στα 90;»

Η απορία για τον φτερωτό θεό και τι είπε για την ηλικία της

Ελένη Μενεγάκη: «σε χτυπάει ο έρωτας στα 90;»

Με απορίες περί έρωτος ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, που βρήκε αφορμή από ένα θέμα για μια 90χρονη για να ρωτήσει αν υπάρχουν σκιρτήματα σε αυτή την ηλικία! Βέβαια, δεν παρέλειψε να κάνει και... παραπονάκια, όταν ο Γκουντάρας σχολίασε τα χρόνια της.

«Καλά ρε παιδιά, ο έρωτας βαράει στο κεφάλι και στα 90 χρόνια; Στα 90;», άρχισε να λέει η παρουσιάστρια και στράφηκε στον Γρηγόρη Γκουντάρα που είχε την είδηση για μια γιαγιά 92 ετών που σκότωσε τον 53χρονο γείτονά της όταν εκείνος αρνήθηκε να της δώσει ένα φιλί.

Μέχρι και... οράματα είδε το Λενιώ: «να σε δω στα 90 ρε Γρηγόρη να κυνηγάς καμιά γειτόνισσα... Θα τρελαθώ Παναγία μου», είπε χαρακτηριστικά και απολογήθηκε επειδή αστειεύτηκαν με ένα σοβαρό θέμα.

«Είναι συνονόματή σου, Έλεν», της επεσήμανε ο Γκουντάρας και η παρουσιάστρια αντέδρασε άμεσα! «Μπα; Αυτό βρήκες να πεις;», ήταν το σχόλιό της και λίγο αργότερα τα έβαλε με... την ηλικία.

Μόλις ο Γκουντάρας είπε ότι το θύμα «ήταν 53 χρονών παλικάρι, σαν εμάς», ποιος είδε την Ελένη που άστραψε και βρόντηψε και δεν την φοβήθηκε...

«Όχι σαν κι εμάς! Αυτά τα σαν κι εμάς να τα προσέχεις στην ηλικία σου, παππού», είπε στον συνεργάτη της.

Μα καλά σου λέει καημένε Γκουντάρα! Λίγο μετά τα 40 είναι η γυναίκα και ο έρωτας την χτύπησε στο κεφάλι σε αυτή την ηλικία! Ποιος αγχώνεται για τα 53 ή τα... 92;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top