Δείτε τα «φτωχόσπιτα» των σταρ!

Πού μένουν οι επώνυμοι;

Δείτε τα «φτωχόσπιτα» των σταρ!

Όταν μιλάμε για 117 υπνοδωμάτια, 3000 τμ και 7 μπάνια δεν αναφερόμαστε σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο αλλά στα σπίτια των σταρ.

Η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα σίγουρα έχει μπόλικο χώρο να λικνιστεί στο σπίτι της στο Μαιάμι αφού είναι 6,6 χιλιάδες τ.μ. Το παλατάκι της έχει 5 υπνοδωμάτια, έξι μπανια και τεράστιο κήπο.

Πολυτελή βίλα στη Μασαχουσέτη διατηρεί η Μεγκ Ράιαν με 7 υπνοδωμάτια 7 μπάνια και το οποίο της κόστισε 7 εκατ. δολάρια. Η εκπομπή Super Star παρουσίασε αρκετά σπίτια επωνύμων που κόβουν την ανάσα όπως η πολυτελή βίλα της Britney Spears που κοστίζει 6 εκατομμύρια δολάρια, της Τζούλια Ρόμπερτς που κοστίζει 15 αλλά και άλλων επωνύμων.

Καλύβες πάντως φαντάζουν αυτά σε σύγκριση με τις βίλες των Άαρον Σπέλινγκ και του Ντόναλτ Τραμπ . Η έπαυλη του μεγάλου παραγωγού είναι 19.000 τμ και διαθέτει 123 υπνοδωμάτια .Ο Άαρον Σπέλινγκ αγόρασε αυτή τη βίλα το 1988 σε τιμή 12 εκατομμύρια δολάρια και τώρα την πουλάει στην τιμή των 100 εκ. ευρώ.

Την πρωτιά ωστόσο φαίνεται να παίρνει ο Ντόναλτ Τραμπ που αν και η έπαυλη του στις Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτει λιγότερα δωμάτια από του Άαρον Σπέλινγκ, 117 στο σύνολο, έχει παρκινγκ για 40 αυτοκίνητα και 2 πισίνες( μία εσωτερική και μία εξωτερική) ολυμπιακών διαστάσεων.Αυτό δεν είναι το μοναδικό απόκτημα του Τραμπ αφού διαθέτει και άλλη μία βίλα 3000 τμ στο Μανχάταν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top