Δείτε την θεατρική πρεμιέρα του «Harry Potter»

Στην σκηνή του Μπρόντγουεϊ ο Daniel Radcliffe

Δείτε την θεατρική πρεμιέρα του «Harry Potter»

«Οι ευκαιρίες άρχισαν να μου παρουσιάζονται μετά τον Harry Potter» δήλωσε ο Daniel Radcliffe μετά την πρεμιέρα του στην σκηνή του Μπρόντγουεϊ! Ο κινηματογραφικός μάγος πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «How To Succeed in Business Without Trying», αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Η επίσημη πρώτη του 21χρονου ηθοποιού είχε λάμψη κινηματογραφικής πρεμιέρας, με τον ίδιο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

«Για μένα δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι όταν δεν ρισκάρεις, ειδικά σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Έχω αρκετά χρόνια μπροστά μου μέχρι να καθίσω αναπαυτικά σε μια καρέκλα και να χαλαρώσω. Δεν είναι τώρα η ώρα γι’ αυτό», είπε ο πρωταγωνιστής που εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός απ’ ότι τον έχει συνηθίσει ολόκληρος ο πλανήτης!

Αυτή είναι η δεύτερη εμφάνιση του Radcliffe στο σανίδι, αφού το 2008 πήρε μέρος στην παράσταση «Equus» του Peter Schaffer.

Για τις ανάγκες του ρόλου του στο Μπρόντγουεϊ -όπου υποδύεται τον J. Pierepont Finch, ένα νεαρό καθαριστή τζαμιών, ο οποίος ξαφνικά βλέπει την τύχη του να αλλάζει και αρχίζει να ανεβαίνει κοινωνικά και επαγγελματικά- ο 21χρονος σταρ έκανε μαθήματα χορού και τραγουδιού για 18 ολόκληρους μήνες. Πώς αλλιώς θα τα έβγαζε πέρα με 8 παραστάσεις την εβδομάδα;

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρεμιέρα του μιούζικαλ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top