Ε. Μελέτη: «Είναι εύκολο να ερωτευθείς τον χορευτή σου»

«Βόμβα» μεγατόνων από την παρουσιάστρια

Ε. Μελέτη: «Είναι εύκολο να ερωτευθείς τον χορευτή σου»

«Βόμβα» μεγατόνων από την Ελεονώρα Μελέτη που δήλωσε ότι είναι πολύ εύκολο μια υποψήφια του Dancing να ερωτευθεί τον χορευτή της.

«Συζητούσα αυτό το θέμα με τον Ηλία και καταλήξαμε είναι εύκολο να ερωτευτείς τον χορευτή σου», δήλωσε η παρουσιάστρια της Πρωινής Μελέτης, αποκαλύπτοντας στον αέρα ότι το έτερόν της ήμισυ στο Dancing with the Stars της εκμυστηρεύθηκε ότι τον έχουν ερωτευθεί πολλές φορές. Με τόσα χαϊδέματα, απαλές κινήσεις και οδηγίες γεμάτες τρυφερότητα, πώς να μην τον ερωτευθεί τον χορευτή της μια υποψήφια; Σε συνδυασμό μάλιστα με όλα αυτά που ακούγονται, ότι δηλαδή ο χορευτής βάζει την χορεύτρια να φαντάζεται καταστάσεις γεμάτες υπονοούμενα, καταλαβαίνει κανείς πόσο εύκολο είναι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Και τί θέλει να πει ο περυσινός δάσκαλος της Ευγενίας Μανωλίδου με το ότι τον έχουν ερωτευθεί πολλές φορές; Ποια παρτενέρ του έχει υποκύψει στην γοητεία του;

Όμως η Ελεονώρα έριξε κι άλλη «βόμβα» από την εκπομπή της: «Διάβασα σε μια πολύ ύπουλη έρευνα ότι το νούμερο ένα επάγγελμα που αποτελεί αιτία χωρισμού για τα ζευγάρια είναι οι χορευτές».

«Σε έχει φλερτάρει μέχρι στιγμής ο Ηλίας;» ρώτησαν την Ελεονώρα που απάντησε ότι ο Ηλίας δεν μπορεί να την φλερτάρει, γιατί οι πλάκες και οι αστειότητες που γίνονται κατά την διάρκεια της πρόβας μεταφράζονται σε τόσο φιλικές καταστάσεις , που είναι αδύνατον να την φλερτάρει.

Ο ίδιος πάντως ο Ηλίας Λαδάς εμφανίζεται να της δίνει οδηγίες με τον πιο διακριτικό τρόπο, ενώ την προστατεύει με κάθε αφορμή. «Κάναμε πρόβες και το μωρό μου κοιμάται», είπε στο βίντεο πριν από την εμφάνισή της στο δεύτερο live. «Και γιατί σε έλεγε… μωρό του»; Την ρώτησε το πάνελ της. «Γιατί τον βολεύω, του κάνω όλα τα χατίρια και δεν του δημιουργώ προβλήματα», απάντησε η Ελεονώρα.

Καλού κακού πάντως και για να αποφύγει τις παρεξηγήσεις, η παρουσιάστρια εξήγησε τί ακριβώς εννοούσε με αυτό που είπε, μιλώντας στο Super Star: «Από την πλευρά των χορευτών είναι πολύ εύκολο, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Από την πλευρά όμως των υποψηφίων, αυτό μπορεί να μας φέρει σε φοβερή αμηχανία. Το ‘χω κουβεντιάσει όμως και με τους περισσότερους χορευτές που συμμετέχουν στο Dancing και μου έχουν πει ότι κάλλιστα μπορεί να προκύψει!», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top