Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει πρόβα για το Dancing

Αποκλειστικές εικόνες από τις πρόβες της παρουσιάστριας

Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει πρόβα για το Dancing

Λιώνει στον ιδρώτα η Ελεονώρα Μελέτη, που μετρά ήδη ατέλειωτα χιλιόμετρα στις αίθουσες χορού όπου κάνει πρόβες για τα live του Dancing. H κάμερα της Πρωινής Μελέτης την «τσάκωσε» σε μια από τις πρόβες της.

Με μπεζ φόρμα, υπάκουη στις οδηγίες του μεθοδικού χορευτή της, αλλά και ατάκες με πολύ γέλιο, η Ελεονώρα έκανε ατέλειωτες ώρες πρόβες, προκειμένου να μπορέσει να «βγάλει» όλη την χορογραφία.

Από τον αέρα της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε για ποιον λόγο ντράπηκε περισσότερο. «Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν τα χαϊδέματα γιατί ντρεπόμουνα. Το να το κάνει ένας χορευτής το καταλαβαίνω, αλλά το να χαϊδεύω εγώ τον χορευτή μου, τι να πώ το βλέπω λίγο περίεργο», δήλωσε χαρακτηριστικά, μετά τις δηλώσεις της ότι πλέον νιώθει πολύ λιγότερο άγχος από το πρώτο live.

«Μετά την προσγείωση, παρέδωσα το πνεύμα μου και άφησα μόνον τον Ηλία να κάνει παιχνίδι γιατί από το στριφογύρισμα δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια, που με το βαλς της απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στο δεύτερο live του σόου χορού. Παρ’όλα αυτά η ίδια δεν ένιωθε τον συγκεκριμένο χορό «στα νερά της». «Καμιά ροκιά δεν έχει να ανέβουμε λίγο; Τι είναι αυτό το βαλς;» δήλωσε στο βίντεο που προηγείται της εμφάνισης των υποψηφίων σε κάθε live.

Είναι γεγονός πάντως ότι η Ελεονώρα έχει παθιαστεί με το Dancing. «Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι κάθε πρωί μόλις ξυπνάω», δήλωσε στην Ευγενία Μανωλίδου και το Dancing with the Stars Daily πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα από την πρόβα τις Ελεονώρας Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top