Ελένη: Γιατί δεν της άρεσε η Μακρυπούλια και είπε μπράβο στον Λάτσιο;

Η «περούκα» της Ζέτας και τα «χαζοπαιχνίδια» του Γιάννη

Ελένη: Γιατί δεν της άρεσε η Μακρυπούλια και είπε μπράβο στον Λάτσιο;

Με κουβέντα για… τρίχες και φουστάνια ξεκίνησε ο πρώτος «Καφές με την Ελένη» της εβδομάδας, ενώ τα σχόλια για την Ζέτα Μακρυπούλια έδωσαν την θέση τους στα εγκώμια για τον Γιάννη Λάτσιο.

Η Ελένη, που παρατήρησε όπως όλοι μας την αλλαγή στα μαλλιά της Ζέτας Μακρυπούλια αποκάλυψε ότι ρώτησε τα πάντα για την εμφάνιση της παρουσιάστριας του σοου χορού. Από τα μαλλιά μέχρι και το ρούχο!

«Θέλω να πώ κάποια πράγματα για την Ζέτα Μακρυπούλια. Κάθε εβδομάδα κάνει φοβερές αλλαγές. Όχι αλλαγές του τύπου «άλλαξα λίγο τα μαλλιά μου, αλλαγές μεγάλες, όχι αστεία. Έχει γίνει άραγε τόσο πλατινέ ή ήταν τα φώτα που έκαναν το μαλλί έτσι; Γιατί εγώ ρώτησα τον Βασίλη (σ.σ. ο Βασίλης Μπουλούμπασης , προσωπικός κομμωτής της Ελένης επιμελείται το χτένισμα της Ζέτας) εάν η Ζέτα έχει γίνει τόσο ξανθιά και εκείνος μου είπε ότι τα μαλλιά της είναι πιο σκούρα από τα δικά μου. Εγώ όμως ρωτούσα και ξαναρωτούσα για τα μαλλιά της, γιατί έβγαιναν πάρα πολύ ξανθά».

«Αυτό το μαλλί, όμως, φαινόταν σαν περούκα χτες», συμπλήρωσε η Χριστίνα Πολίτη, αλλά η Ελένη είχε απάντηση ��αι γι’αυτό: «Μου είπε ο Βασίλης ότι δεν ήταν ολόκληρο το κεφάλι της «πειραγμένο», αλλά είχε βάλει ένα κομμάτι αφέλειες πάνω από το κούτελό της, το οποίο βγαίνει μετά με κλιψάκι. Τα υπόλοιπα μαλλιά πάντως ήταν τα δικά της».

Και αφού η Ελένη σχολίασε το υπερβολικά και ίσως… ύποπτα πλατινέ μαλλί της Ζέτας, πέρασε στο ρούχο. «Έτσι όπως το κόβω το ρούχο της με το λεοπάρ σχέδιο, για cavalli το έχω», μάντεψε ο Αρης καβατζίκης, αλλά η Ελένη τον διόρθωσε. Αλλωστε, είχε ρωτήσει ΚΑΙ για το ρούχο: «Όχι, ρώτησα και για το ρούχο της Ζέτας και μου είπαν ότι είναι πρώτη σειρά Dolce, αλλά δεν μου άρεσε το ρούχο. Σαν φόρεμα δεν με ενθουσίασε», δήλωσε η Ελένη που διευκρίνισε ότι δεν ήταν η ίδια η Ζέτα που δεν της άρεσε, αλλά ο συνδυασμός του ρούχου με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Και μπορεί στο πάνελ και την ίδια την Ελένη να μην άρεσε το styling της Ζέτας, τους άρεσε όμως ο τρόπος που η παρουσιάστρια του Dancing χειρίστηκε τους διαλόγους με τον Διευθυντή προγράμματος του Ant1. «Τα περυσινά χαζο-παιχνίδια με τον κο Λάτσιο τα κόψανε και το πήγανε γρήγορα», διαπίστωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ οι υπόλοιποι συμπλήρωσαν με νόημα ότι τώρα το παιχνίδι ανάμεσα σε Λάτσιο-Μακρυπούλια είναι καλύτερο από πέρυσι. Οσο για την Ελένη;

«Εμένα μ’ άρεσε πιο πολύ ο Γιάννης από την πρώτη φορά. Εμένα έτσι μ’ αρέσει ο Γιάννης γιατί αυτός είναι. Είναι πιο σοβαρός. Κάνει χιούμορ, αλλά πιο μαζεμένα, όχι πολλά πλατιάσματα, πιο σωστά. Μπράβο ρε Γιάννη, χθες ήσουν αυτός που όλοι ξέρουμε».

Λόξυγκα έχει κάθε Δευτέρα πρωί ο Λάτσιος, τόσο πολύ που τον μελετάει η Ελένη. Και τον μελετάει και καλά… Πάντως, μεταξύ μας, σε αυτά που είπε δεν είχε και πολύ άδικο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top