«Δεν ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή»

Γιατί η Αθηνά Οικονομάκου «τα έχει πάρει» με τους παπαράτσι

«Δεν ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή»

Ηλεκτρισμένη φαίνεται πως είναι η σχέση των παπαράτσι με την Αθηνά Οικονομάκου, που δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εισβάλλει στα προσωπικά της χωρίς να το θέλει.

«Οι παπαράτσι δεν είναι διόλου αγαπημένοι μου. Το αντίθετο μά��ιστα, κάποιοι από αυτούς είναι αγενείς και άξεστοι και έφτασαν να με απειλούν – ναι να με απειλούν! Ότι αν δεν κάτσω να κάνω την πόζα που θέλουν, θα πάνε στους εργοδότες τους για να τους πείσουν να με «κράζουν» στα έντυπά τους αλλά και να μην με αφήσουν σε χλωρό κλαρί κυνηγώντας με παντού! Έφτασε να μου πει ένας από αυτούς «κάτσε γιατί θέλω να σε πουλήσω»! Εξοργίστηκα! Εγώ δεν πουλιέμαι και δεν ξεπουλάω την ζωή μου. Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή και δεν φωτογραφίζομαι με τους ανθρώπους που είναι μαζί μου. Έβαλαν κρυφές κάμερες, έβγαλαν φωτογραφίες και με πείραξε πολύ αυτό γιατί δεν είναι του γούστου μου, δεν με αφορά να υπάρχω στον χώρο μέσα από την ζωή μου».

Η τηλεοπτική Ξένια απάντησε στην ερώτηση εάν νιώθει ότι έχει χάσει το μέτρο, εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Είναι άλλωστε κάτι που οι δημοσιογράφοι την ρωτούν πολύ συχνά: «Δεν το έχασα και δεν καβάλησα το καλάμι γιατί έχω άλλες Αρχές από την οικογένειά μου, έχω ήθος, πατάω γερά στα πόδια μου. Στα 25 μου είχα την χαρά και την τιμή να παίζω σε μια σειρά που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Γιατί πρέπει λοιπόν να τρελαθώ γι’ αυτό, γιατί πρέπει να χάσω το μέτρο;»

Όσο για το πώς νιώθει που τα γυρίσματα της σειράς τελείωσαν; «Έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια μαραθωνίου, τελείωσαν τα γυρίσματά μας και τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Από την μια χαίρομαι που επιτέλους έχω χρόνο για μένα και δεν κάνω καθημερινά δωδεκάωρα γυρίσματα και από την άλλη λυπάμαι που έχασα την «οικογένεια» που φτιάξαμε εκεί. Είμαι σε μια περίεργη φάση. Εκεί που δεν είχα καιρό να πιω έναν καφέ, έσω όλη την μέρα μου ελεύθερη και πρέπει να την γεμίσω! Πηγαίνω γυμναστήριο, πίνω καφέδες και ετοιμάζομαι να πάω διακοπές για να γεμίσω μπαταρίες». (Πηγή: Έθνος)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top