Ευγενία Μανωλίδου: «Είχα εθισμό στο χορό»

Το άγχος, ο ανταγωνισμός και οι αρνητικές κριτικές

Ευγενία Μανωλίδου: «Είχα εθισμό στο χορό»
«Πάρα πολύ αγχωμένη!» δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου για το νέο της ξεκίνημα στην καθημερινή εκπομπή «Dancing With the Stars Daily». Η μουσικός και παρουσιάστρια παραδέχεται ότι μπορεί ο ανταγωνισμός να τη φοβίζει αλλά «με κάνει και πιο δυνατή. Από τότε που ξεκίνησα την τηλεοπτική μου πορεία, ποτέ δεν κοίταζα τι έχω δίπλα μου και απέναντι μου».

Σκοπός της είναι όπως λέει να γίνεται «όλο και καλύτερη». Έχει αλλάξει όμως η καθημερινότητα της από τότε που ανέλαβε καθημερινή εκπομπή; «από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τις πρόβες για το "Daily", ενημερώνομαι γύρω από τις πρόβες των ζευγαριών και μαθαίνω πράγματα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον». Ωστόσο διατηρεί και το συγκεκριμένο καθημερινό της πρόγραμμα «με τα παιδιά και τα μαθήματα τους, το σύζυγο μου, τις κοινές μας οικογενειακές δραστηριότητες».
Από το σπίτι δεν λείπει περισσότερες από 3-4 ώρες την ημέρα: «αυτό θα κρατήσει για τρεις μήνες. Δεν θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα», λέει στο περιοδικό «People».

Mιλώντας για τη συμμετοχή της στο περσινό «Dancing» χαίρεται που το έζησε αλλά «δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω. Θυμάμαι το άγχος που κάθε φορά είχα στα live, την αγωνία μου». Αποκαλύπτει μάλιστα ότι πέρυσι όλη η ζωή της είχε οργανωθεί γύρω από το χορό: «Η συμμετοχή μου ήταν σωματικά και ψυχολογικά εξαντλητική. Είχα να φτάσει να έχω εθισμό στο χορό».Όσο για τις αρνητικές κριτικές που έχει ήδη δεχθεί ή αναμένεται να δεχθεί; «Ας λέει ο καθένας ο, τι θέλει! Έχω ακούσει τα πάντα, τα έχω μάθει όλα, τα έχω καταπιεί όλα, τα έχω χωνέψει».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top