Μενεγάκη: «Δεν θα μπορούσα να φιλήσω ΠΟΤΕ τον Θοδωρή στο στόμα»

Η «χυλόπιτα» που «πλήγωσε» τον Κουτσογιαννόπουλο

Μενεγάκη: «Δεν θα μπορούσα να φιλήσω ΠΟΤΕ τον Θοδωρή στο στόμα»
«Αδιάβαστο» τον έστειλε σήμερα το πρωί η Ελένη τον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Εκεί που κάθονταν όλοι ωραία ωραία στον καναπέ και συζητούσαν με την καλεσμένη τους Αντιγόνη Δρακουλάκη, ήρθε η ώρα των… «αθάνατων» ελληνικών αποριών της Ελένης.

Με αφορμή λοιπόν τη φιλία της Αντιγόνης με τον Παναγιώτη Πετράκη και το ερωτικό ζευγάρι που υποδύονται ��τα «Μυστικά της Εδέμ», η Ελένη άρχισε τις… «ερωτήσεις»!

«Μα καλά, όταν είσαι φίλος με έναν άνθρωπο, δεν υπάρχουν και πρακτικές δυσκολίες; Όταν παίζετε τους ερωτευμένους, το ζευγάρι το αγαπημένο που φιλιέται, αγκαλιάζεται;» Και συνέχισε:

«Σκέφτομαι ότι αν ήμουν ηθοποιός και με βάζανε να φιλιέμαι με τον Θοδωρή, τον οποίο τον λατρεύω και μπορώ να τον φιλάω όλη μέρα στο μάγουλο, δεν θα μπορούσα να παίξω μια τέτοια σκηνή μαζί του. Ενώ με έναν άγνωστο, “λες δεν βαριέσαι; δεν τον ξέρω, δεν με ξέρει, θα το παίξουμε”. Αλλά με έναν φίλο μου, πως θα αγκαλιαστώ και πως θα φιληθώ;»

«Κάγκελο» έμεινε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, που την κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα ο άνθρωπος. «Σου έριξε χυλόπιτα Θοδωρή» φωνάζε ο Γρηγόρης Γκουντάρας από δίπλα, με την Αντιγόνη Δρακουλάκη να προσπαθεί (μάταια) να την πείσει πως «όταν φιλιέσαι με ένα φίλο σου νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια».

Τι να κάνει και ο Κουτσογιαννόπουλος; είπε να… «υπερασπιστεί» τον εαυτό του: «Άκου την γυναίκα που μιλάει που είναι επαγγελματίας. Πιο ασφαλής θα νιώσεις!»

Αμετακίνητη η Ελένη που άμα της κολλήσει κάτι τέλος! « Ναι και εγώ νιώθω πολύ καλά να συνεργάζομαι με ανθρώπους που τους έχω δίπλα μου χρόνια. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να αγκαλιαζόμαστε και να ζούμε μεγάλους έρωτες, πάθη».

Είδε και απόειδε ο Θοδωρής και δεν άντεξε, το είπε! «Ηθοποιοί είναι παιδάκι μου, ηθοποιοί. Μα τόσο με σιχαίνεσαι, τόση ώρα κάνεις θέμα γιατί δεν θέλει να με φιλήσεις!»

«Εμένα θα με πιάναν τα γέλια», ΞΑΝΑ-λέει η Ελένη, «Επιμένει!», λέει απηυδισμένος ο Κουτσογιαννόπουλος, με τον Γκουντάρα ως άλλο υποβολέα να της φωνάζει της Ελένης από δίπλα: «Πάντως τον πλήγωσες. Μου είπε: “εγώ φταίω που ήρθα 25η Μαρτίου από το Χονγκ-Κόνγκ”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τη… «χυλόπιτα»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top