Χόρεψαν τσάμικα και κατέληξαν στον... γιατρό

Το «ατύχημα» στον αέρα του Κους - Κους

Χόρεψαν τσάμικα και κατέληξαν στον... γιατρό

Στον… γιατρό κατέληξε το πάνελ του Κους - Κους που θέλησε να γιορτάσει με τσάμικα τον Ευαγγελισμό και την Εθνική μας εορτή, αλλά μάλλον δεν «το’ χε».

Το Κους - Κους ξεκίνησε με πατροπαράδοτη μουσική υπόκρουση και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου είπε στους συνεργάτες της ότι πρέπει να σύρουν τον χορό. Και εκείνοι το έκαναν. Μόνο που αντί να δούμε αυτούς που ίσως να περιμέναμε, είδαμε την Ρούλα Χάμου, την εγκυμονούσα οικοδέσποινα και τον Νάσο Γουμενίδη να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στους παραδοσιακούς χορούς!

Με το ταγιέρ και – φυσικά – την καπελαδούρα, η Ρούλα πήρε από το χέρι τον Νάσο με το αθλητικό outfit και άρχισαν το γύρω - γύρω όλοι στο πλατό χορεύοντας τσάμικα. Δευτερόλεπτα μετά, μπήκε και η Κατερίνα στον χορό, η κοιλίτσα της οποίας έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται.

Το τί σφύριγμα και επευφημίες ακούστηκαν δεν λέγεται. Μα τσάμικα;

Όταν επέστρεψαν στις θέσεις τους, ο ένας άρχισε να κατηγορεί τον άλλο για το πόσο κακός ήταν στο χορό, ενώ ο Γουμενίδης επέμενε ότι χρειάζεται γιατρό μετά από την… «μοναδική» στιγμή που ένιωσε ότι η Χάμου τον… πάτησε! «Να πούμε στον γιατρό του καναλιού μας ότι τον χρειαζόμαστε επειγόντως», είπε. Η Χάμου του έφταιγε.

«Θα μπορούσε όμως να σου έχει συμβεί κάτι χειρότερο από το να σε πατήσει η Χάμου. Μην στενοχωριέσαι, θα μπορούσε να σε έχει τρακάρει νταλίκα», του είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, -φυσικά- κάνοντας χιούμορ.

Οκ, παιδιά, είπαμε να το γιορτάσουμε. Αλλά εάν δεν είμαστε και έτοιμοι για το Dancing, ας μην το δοκιμάζουμε… Δεν το αφήνουμε καλύτερα, να αποφύγουμε και τα ατυχήματα στον αέρα;

Παράπονο πάντως δεν έχουμε από τις εκπομπές, ακόμη και εάν πρόκειται για ημέρα Εθνικής επετείου...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top