«Στα 13 μου ανακάλυψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

Ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης μιλά για τον ρατσισμό που βίωσε

«Στα 13 μου ανακάλυψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

Για την κατάθλιψη που πέρασε, τα ναρκωτικά, την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά και την ομοφυλοφιλία, που του έχει σημαδέψει την ζωή μίλησε ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Γιάνναρης. «Hμουν 13 όταν συνειδητοποίησα την ομοφυλοφιλία μου» αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι έχει βιώσει τεράστιο κοινωνικό ρατσισμό, καθώς και ο αδελφός του είναι gay. «Είχα κοντά μου κάποιους φίλους, ακόμη και καθηγητές. Οι γονείς μου αναγκάστηκαν να το αποδεχτούν-μετά το κλάμα, το σπαραγμό και τον όλο ορυμαγδό, μερικά χρόνια μετά. Ποτέ όμως δεν μας έδιωξαν από το σπίτι».

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους που έχει βιώσει ποτέ ήταν αυτή της εφηβείας. «Ηταν μια πολύ έντονη περίοδος με τα προβλήματα του ρατσισμού, της απομόνωσης και της κατάθλιψης. Παράλληλα όμως ήταν και μια περίοδος παθιασμένη και πολύ σεξουαλική».

Δεν κρύβει ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά κυρίως δεν διστάζει να αποκαλύψει πώς πήρε την απόφαση να τα σταματήσει. «Το να κάνει κάποιος extreme πράγματα για πολύ καιρό είναι μπανάλ. Από ένα σημείο και μετά, η πρέζα, η κόκα, η ηρωίνη το ecstasy, το αλκοόλ, δεν σου προσφέρουν τίποτα και πρέπει να τα σταματάς. Μπορεί να τα ζητούσε ο οργανισμός μου, όμως δεν μπορούσα να τα συνεχίσω, κάτι που βαριόμουν».

Εχει κάνει, δε, και απόπειρα αυτοκτονίας. «Θα πρέπει να ήμουν γύρω στα 15. Ηταν πιο πολύ ένας μελοδραματισμός, μια μαλ***α της στιγμής. Η ανάγκη να σε προσέξουν οι άλλοι σε οδηγεί συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις. Όταν αυτοκτονήσω θα το κάνω για τα καλά και όχι παιδιάστικα».

Σκέφτεστε να αυτοκτονήσετε; Τον ρώτησαν κι εκείνος απάντησε: «Εάν ��πάρχει ένα σοβαρό θέμα και υποφέρω από σωματικούς πόνους, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συνεχίσω να είμαι στην ζωή».

Αντιμετώπισε τις δύσκολες στιγμές της κατάθλιψης που πέρασε με τον ψυχαναλυτή του, ενώ ομολογεί ότι έχει πάρει και αντικαταθλιπτικά χάπια. «Είμαι απόλυτα ευτυχισμένος. Μέρα με την μέρα με αγαπάω όλο και περισσότερο», κατέληξε. (Πηγή: People).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top