Κέλλυ Κελεκίδου: «Αυτήν την περίοδο έχω φάει καψούρα με άλλον»

Ποιος της έκλεψε την καρδιά; Και δεν είναι ο Κουρκούλης!

Κέλλυ Κελεκίδου: «Αυτήν την περίοδο έχω φάει καψούρα με άλλον»
Χείμαρρος ήταν στη συνέντευξη που έδωσε η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια μίλησε για ΟΛΑ και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη με άλλον άντρα! «Δεν σου κρύβω ότι έχω φάει τη μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου! Οι έρωτες οι μεγάλοι δεν κρύβονται. Έχει κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου και νομίζω ότι δεν θα ξανασυμβεί αυτό».

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό, αφού μιλάει για τον σχεδόν 2 ετών γιο της Θάνο, που της έχει κλέψει την καρδιά! Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», δηλώνει «παραδοσιακή μαμά» και αποκαλύπτει ότι μέχρι τον 11ο μήνα θήλαζε το γιο της: «ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα του κάνω» λέει, χωρίς να την νοιάζει αν θα χαλάσει το στήθος της: «αυτό που μετράει είναι η εσωτερική ομορφιά. Καθεμία κάνει τις επιλογές της».

Όνειρο της είναι να κάνει μια μεγάλη οικογένεια: «Βάζω μπρος και όπου βγει. Μακάρι να κάνω από 4 παιδιά και πάνω». Ωστόσο, η σκέψη που κυριαρχεί έντονα τον τελευταίο καιρό στο μυαλό της είναι «να υιοθετήσω ένα μωρό, να είναι κοντά στην ηλικία του Θάνου».
Για τη σχέση της με το σύζυγο της Νίκο Κουρκούλη: «Δεν είναι τα πάντα ρόδινα. Είναι καλά και άσχημα. Έχουμε κόντρα γιατί ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα». Και συμπληρώνει χαριτολογώντας: «καιρός να αρχίσουμε να απομακρυνομαστε» αφού το τελευταίο διάστημα είναι 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Και στη δουλειά και στο σπίτι.

Ο ερχομός του παιδιού επηρέασε τη σχέση τους; «όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης! Δίνεις χώρο σε ένα τρίτο άτομο, ενώ υπήρχαν δυο. Τον πρώτο καιρό υπάρχει μια απόσταση. Όλα τα ζευγάρια περνούν αυτή τη φάση. Παραμελεί ο ένας τον άλλον. Μόλις το παιδί μεγαλώσει όμως λίγο, περνάς μια “δεύτερη καψούρα” με το σύντροφο σου».

Τι την φοβίζει στο μέλλον; «η αρρώστια και μόνο. Έχασα τη μητέρα μου από καρκίνο και μέσα από τη δική της αρρώστια είναι σαν να την πέρασα και εγώ. Νόσησε 42 χρονών και την έχασα 49. Έξι χρόνια δεν υπήρχα, παρά μόνο για να της προσφέρω. Πολλές φορές τη νιώθω δίπλα μου».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top