Σίσσυ Φειδά VS Φαίης Σκορδά!

Νέα κόντρα μεγατόνων ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες

Σίσσυ Φειδά VS Φαίης Σκορδά!
Για την κόντρα της με τη Φαίη Σκορδά μιλά η παρουσιάστρια Σίσσυ Φειδά. Αναφερόμενη στα επικριτικά σχόλια που της είχε κάνει η Φαίη όταν παρουσίαζε ακόμα το μεσημεριανό του Alter επειδή είχε αρνηθεί να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της, η Σίσσυ Φειδά ξεσπαθώνει: «όσο καιρό είμαι στην τηλεόραση δεν έχω επιτεθεί σε κανέναν. Μάλλον εκείνη μου επιτίθεται».

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι ακόμα και να τη συναντήσει από κοντά «δεν έχουμε κάτι κοινό να πούμε. Μιλάω με όλο τον κόσμο αλλά με ενοχλεί η εμπάθε��α. Όταν κάποιος δείχνει αδικαιολόγητη εμπάθεια, εκμεταλλευόμενος το βήμα το οποίο έχει, έχω το δικαίωμα της επιλογής. Να το τροφοδοτήσω ή όχι. Η ύπαρξη μου δεν ολοκληρώνεται με το να συμμετέχω σε μεσημεριανά και πρωινά. Αν κάποιος έχει κάτι να πει, ας το τεκμηριώσει με στοιχεία. Σε κακόβουλα σχόλια τύπου “φοράει Valentino και πηγαίνει στους φτωχούς”, δεν θα ήθελα να συμμετάσχω», λέει στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

Σε μια δήλωση όλο υπονοούμενα, απαντά πως οι αρνητικές κριτικές δεν την επηρεάζουν πλέον: «Δεν είμαι 18 χρονών, ούτε έχω βγάλει το μπούστο και τα πόδια μου σε κοινή θέα για να ανεβάσω την τηλεθέαση. Δεν θα επηρεαστώ αν μια τηλεκριτικός ή μια παρουσιάστρια θέλει να με κρίνει επειδή φοράω σκουλαρίκια ή επειδή δεν κλαίω. Αυτά είναι γελοία».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, δεν διστάζει να πει την ηλικία της: «είμαι 37 και ανοικτή στο να κάνω πλαστική επέμβαση». Από την τηλεόραση, διατηρεί ελάχιστες φιλίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτό που ονειρεύεται είναι να κάνει οικογένεια «με ένα, δυο ή τρία παιδιά».Δεν θα φοβόταν μάλιστα να τα παρατήσει όλα για χάρη της οικογένειας.

Δείτε στο βίντεο πως την είχε σχολιάσει πρόσφατα η Φαίη Σκορδά μέσα από το "Πρωινό mou"...

Προς το παρόν πάντως, το μόνο που θέλει είναι τα επόμενα χρόνια να τη βρουν «υγιή και ευτυχισμένη».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top