Ποιος τραγουδιστής θέλει να… μεταναστεύσει;

«Σκέφτομαι να φύγω από την Ελλάδα» λέει

Ποιος τραγουδιστής θέλει να… μεταναστεύσει;
Η οικονομική κρίση και η ανασφάλεια άγγιξε τον Πέτρο Ίμβριο που έχοντας πλέον οικογένεια και δυο παιδιά, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταναστεύσει και να επιστρέψει στη χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, τη Γερμανία: «Αν δω ότι γίνονται ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, θα το κάνω. Πήγα για 5 μέρες Γερμανία και ένιωσα ασφάλεια. Είναι 30 χρόνια μπροστά».

Για τον γνωστό τραγουδιστή, «η διασκέδαση είναι πλέον είδος πολυτελείας. Ακόμα και 50 ευρώ να βάλουμε το μπουκάλι, πλέον έχουν χαθεί για πάντα οι καθημερινές», λέει στο περιοδικό «Λοιπόν».

Προκειμένου να επιβιώσει, δεν τον ενδιαφέρει όποια δουλειά και να κάνει: «Θα μπορούσα να ασχοληθώ με οτιδήποτε. Δεν έχω υπάρξει ποτέ κατά φαντασία τραγουδιστής. Ούτε έχω το ψώνιο να λέω ότι είμαι τραγουδιστής. Τα έχω ξεπεράσει αυτά».

Την περίοδο αυτή μένει εκτός δισκογραφίας από επιλογή αλλά και γιατί «τα πράγματα είναι λίγο περίεργα για το λαϊκό τραγούδι». Ωστόσο βλέπει συχνότερα την οικογένεια του, καθώς εργάζεται λιγότερες ημέρες λόγω οικονομικής κρίσης.

Σύζυγος και πατέρας πλέον, παραδέχεται ότι έχει γίνει «πιο υπεύθυνος, και λίγο πιο αγχωμένος. Αγαπώ την οικογένεια μου». Και επειδή το «μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», η μεγάλη του κόρη βρίσκεται ήδη στα χνάρια του μπαμπά της: «Παίρνει ένα μικρόφωνο, μια κιθάρα και κάθεται όλη μέρα στον καθρέφτη», λέει αστειευόμενος.

Όσο για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού; Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν αλλά «όταν επιλέγεις να βάλεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου, έστω για 6-7 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι τον αγαπάς ανιδιοτελώς. Η αγάπη είναι υπέρτατο συναίσθημα. Αυτό λοιπόν δεν αλλάζει. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι, οπότε δεν έχουμε και πρόβλημα».

Αν η Ναταλία πάντως του ζητούσε να βαφτίσει τη μικρή του κόρη, δεν θα το δεχόταν: «Είπαμε, όχι, είναι μεγάλη απελευθέρωση αυτό».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top