«H Ντενίση είναι πιο όμορφη από τη Μανωλίδου»

Κάντε κλικ να δείτε ποιος της έσουρε τα εξ’αμάξης!

«H Ντενίση είναι πιο όμορφη από τη Μανωλίδου»

Ήταν να μην την πιάσει τη Μανωλίδου στο στόμα της η παρέα του Κους Κους..Τώρα που την έπιασαν δεν την ξεπλένει ούτε ο ποταμός Νείλος. Πρώτος και καλύτερος ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος με αφορμή το πλάνο που η Μιμή Ντενίση και η Ευγενία Μανωλίδου ήταν μαζί σχολίασε: «Εγώ σ’αυτό το πλάνο ξέρετε τι βλέπω; Μόνο τη Μιμή Ντενίση . Η Ευγενία Μανωλίδου δε φαίνεται καν. Περνάει απαρατήρητη»,τονίζει ο δημοσιογράφος.


Και αυτό όπως φάνηκε ήταν μόνο η αρχή αφού μετά το στόμα του είπε και άλλα για τη σύζυγο του Άδωνη «Μα είναι δυνατόν η καλεσμένη να είναι πιο όμορφη και αστραφτερή από την παρουσιάστρια; Πως βγήκε έτσι η Μανωλίδου. Καλά απορώ η ίδια όταν είδε την καλεσμένη δε ζήλεψε;»


Η παρουσιάστρια της εκπομπής προσπαθώντας να μαζέψει τα όσα έλεγε το πάνελ είπε πως όση ώρα ασχολήθηκαν ως εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου έκαναν υψηλά νούμερα και αυτό δείχνει πως παρουσιάζει ενδιαφέρον ως πρόσωπο.


Τι το ήθελε αυτό να το πει η Κατερίνα Καραβάτου; Χειρότερα τα έκανε τα πράγματα..Η Ρούλα Χάμου βιάστηκε να τη διακόψει λέγοντας: « Κατερίνα μου, κάναμε υψηλά νούμερα γιατί έχουμε ωραία μουτράκια και γιατί λέμε ενδιαφέροντα πράγματα. Μάλλον η Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει τόσο ωραίο μουτρακι σαν τα δικά μας γι αυτό και τα νούμερα της είναι τόσο χαμηλά», είπε φανερά εκνευρισμένη.


Την τελευταία βολή στην Ευγενία είπε να τη δώσει ο Νάσος Γουμενίδης ο οποίος είπε πως δε θεωρεί παρουσιάστρια τη συγκεκριμένη αφού τόσο καιρό δοκιμαζότανε σε έτοιμα κόνσεπτ και τώρα φαίνεται η αξίας της: «Το συμπέρασμα είναι πως έχει εθιστεί στο Βόρειο Πόλο» είπε σχετικά με τα χαμηλά νούμερα του Dancing With The Stars Daily.


Δείτε το βίντεο και απολαύστε φτυαρισμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top