Αγγελική Ηλιάδη: «Θέλω να κάνω και δεύτερο παιδί»

«Αν είμαι ή δεν είμαι σε σχέση δεν θα το πω»

Αγγελική Ηλιάδη: «Θέλω να κάνω και δεύτερο παιδί»
«Χαμογελώ και προχωράω» είναι ένα από τα τελευταία τραγούδια της Αγγελικής Ηλιάδη, το οποίο φαίνεται πως έχει κάνει μότο ζωής. Φανερά ανανεωμένη, ήρεμη και έτοιμη για νέα ξεκινήματα, δηλώνει: «στην καρδιά μου, φυλάω σαν θησαυρό αυτούς και αυτά που έχω αγαπήσει, ακόμα κι αν πια δεν τους έχω δίπλα μου».

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον συνθέτη της Κώστα Μηλιωτάκη, η ίδια τα διαψεύδει αλλά ξεκαθαρίζει ότι μελλοντικά «είτε είμαι είτε δεν είμαι με κάποιον, δεν θα μπω στη διαδικασία ούτε να το διαψεύσω αλλά και ούτε να το διατυμπανίσω. Αυτή την εποχή νιώθω πάρα πολύ καλά και τα έχω βρει με τον εαυτό μου σε όλα τα επίπεδα. Δεν βρίσκω κανένα νόημα ακόμα κι αν είμαι σε σχέση να βγω και να πω “γεια σας, ναι είμαι ερωτευμένη και αυτός είναι ο σύντροφος μου”».
Παρ΄ολ αυτά, αν κάποια στιγμή αποφασίσει να παντρευτεί είναι κάτι που όπως λέει «θα το μάθετε». Όσο για την μητροτητα; είναι κάτι που όχι μόνο το σκέφτεται αλλά και «θα το ήθελα πάρα πολύ αν παρουσιαστούν οι σωστές συνθήκες. Θα ήθελα να το ξαναζήσω με τη σημερινή εμπειρία που έχω από μωρά. Αν θέλει και ο θεός, θα δούμε».

Την περίοδο αυτή, την βλέπουμε στο «Dancing With the Stars». Mε κορμί και κοιλιακούς που εντυπωσιάζουν, η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει ότι «κάνω γυμναστική. Από πέρυσι έχω ξεκινήσει personal training. Για τη διατοφή, μη με ρωτήσεις. Δεν κάνω διατροφή. Χθες το βράδυ, έτρωγα πατατάκια. Έχω αδυναμία στα γλυκά και κάθε τόσο ξεστρατίζω», λέει αστειευόμενη στο περιοδικό «Down Town».
Το ριάλιτι χορού είναι κάτι στο οποίο έχει αποφασίσει να δώσει όλο τον εαυτό της: «Θέλω οτιδήποτε κάνω να το κάνω καλά». Με τον παρτενέρ της Ηλία έχει απίστευτη χημεία ενώ ο μεηαλύτερος θαυμαστής της είναι ο 5χρονος γιος της που παρακολουθεί φανατικά τη μαμά του: « Κατά τη διάρκεια του live, μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε: “μαμά, νικήσατε; πήρατε το βραβείο;”».

Όσο για εκείνους που υποστηρίζουν ότι μοιάζει με τη Δέσποινα Βανδή; είναι κάτι που όπως λέει «δεν με πειράζει καθόλου. Η Δέσποινα είναι κούκλα. Μου αρέσει πολύ και ως γυναίκα και ως τραγουδίστρια».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top