Τι συγκλόνισε τον Γιώργο Τσαλίκη;-Μάθημα ζωής για τον τραγουδιστή!

Ποιον ευχαριστεί συγκινημένος;

Τι συγκλόνισε τον Γιώργο Τσαλίκη;-Μάθημα ζωής για τον τραγουδιστή!
Συγκλονιστικές στιγμές έζησε χθες στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης. Η στιγμή αυτή είναι από τις λίγες στην καριέρα του που θα θυμάται ο τραγουδιστής καθώς του έδωσε ένα μάθημα ζωής το οποίο θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό και στην καρδιά του.

Γιώργος Τσαλίκης και θαμώνες έμειναν έκπληκτοι όταν ο Κωνσταντίνος, ένας νεαρός που προβλήματα υγείας τον καθήλωσαν στο αναπηρικό καροτσάκι, χόρεψε το καλύτερο ζεϊμπέκικο που είχαν δει ποτέ τους, καθηλώνοντας τους με το μεγαλείο ψυχής του.

«Συγκλονίστηκα! Το πιο μαγικό ζεϊμπέκικο που έχω δει στη ζωή μου. Ο Κωνσταντίνος πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι και ένα μαγαζί να υποκλίνεται», έγραψε συγκινημένος ο Γιώργος Τσαλίκης στο Twitter του.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον νεαρό γι΄αυτό το μάθημα ψυχής που του έδωσε: «Σ’ ευχαριστώ Κωνσταντίνε, γι΄αυτό το μάθημα δύναμης ψυχής! Γι΄αυτό το μάθημα ζωής!»
Ήταν τέτοια η συγκίνηση του μάλιστα, που με το που ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια του, του ήρθαν οι χθεσινές εικόνες και γι΄ακομη μια φορά συγκλονίστηκε από το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου: «Ξύπνησα μετά από λίγες ώρες ύπνου… Έχω ακόμαστα μάτια μου το ζεϊμπέκικο του Κωνσταντίνου και τα υγρά μάτια του κόσμου που χειροκροτούσε…», είπε μέσω του site του.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top