Μενεγάκη - Ψυχούλη: λύσσαξε να την γνωρίσει και... την μάτιασε!

Παραλίγο να πέσει στο πλατό του «Καφέ» η καλεσμένη

Το έλεγε και το ξαναέλεγε η Ελένη Μενεγάκη ότι θέλει να γνωρίσει την Ελένη Ψυχούλη -ελέω του φαγητού βλέπεις- και οι συνεργάτες της την έφεραν στο πλατό για να ηρεμήσει. Έλα, όμως, που η καλεσμένη παραλίγο να... πέσει μόλις μπήκε!

Απωθημένο κόντεψε να της γίνει της παρουσιάστριας που Ελένη Ψυχούλη έλεγε και Ελένη Ψυχούλη δεν έβλεπε. Και σήμερα που την είδε; Την μάτιασε την γυναίκα κ��ι παραλίγο να μετρήσει πόσα σκαλάκια έχει το πλατό!

«Πόσο πολύ ήθελα να γνωρίσω αυτή τη δημοσιογράφο, παύλα, γαστρονομική συντάκτρια, παύλα, παρουσιάστρια εκπομπής μαγειρικής, παύλα, παύλα, παύλα, ένα κάρο πράγματα! Έχει κάνει τόσα πολλά... Μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα. Θέλω πολύ να την γνωρίσω», προλόγισε την καλεσμένη της η οικοδέσποινα.

Λέγοντας το όνομά της, η Ελένη σηκώθηκε από την πολυθρόνα και πήγε να καλωσορίσει την συνονόματή της στο πλατό. «Πού είσαι Έλεν;» ρώτησε και η καλεσμένη έκανε είσοδο...

«Καλέ μια σταλίτσα είσαι!», ήταν το καλωσόρισμα, ενώ η Μενεγάκη έσκυψε να φιλήσει την Ψυχούλη. «Καλώς μας ήρθες! Γέννησες εσύ παιδί;», συνέχισε.

Όχι που δεν θα ανταπέδιδε την φιλοφρόνηση η καλεσμένη. «Γιατί εσύ πώς τα γέννησες τα τρία που είσαι η μισή από εμένα;», είπε και εκείνη την ώρα... έπεσε στο σκαλί που έχει το πλατό!

Η λαχτάρα που πήρε η Μενεγάκη δεν περιγράφεται! Να της φέρουν την γευσιγνώστρια που τόσο ήθελε και να της πέσει στο ίσωμα; Και ποιός θα της πει μετά που είναι τα καλά τα ταβερνάκια και ποιός θα φτιάξει λιχουδιές; Πρασόρυζο έκανε σήμερα ο μάγειρας του «Καφέ» - είναι μεζεδάκι αυτό; Ενώ το κοτόπουλο με λικέρ μαστίχας που έκαν�� η Ψυχούλη... άλλο πράμα!

«Πρόσεχε σε παρακαλώ, πρόσεχε! Σε μάτιασα, σε μάτιασα», είπε η «βασίλισσα» και πάλι καλά που κρατούσε την καλεσμένη από το χέρι, αλλιώς θα έτρωγε «σαβούρα» η Ψυχούλη!

Ευτυχώς το κατάλαβε η παρουσιάστρια ότι ματιάζει... Μην πιάσει άνθρωπο στο στόμα της! Α πα πα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top