Σάκης - Κάτια: θέλουν αδερφάκι για την μικρή Αναστασία!

Ποιό χατίρι δεν χάλασε στην κορούλα του ο τραγουδιστής;

Σάκης - Κάτια: θέλουν αδερφάκι για την μικρή Αναστασία!

Λεπτό δεν αφήνουν την μικρή Αναστασία ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, που απαθανατίστηκαν σε βόλτες με την μικρή! Στο μεταξύ, αν και το μοντέλο διέψευσε πρόσφατα και τις νέες φήμες για εγκυμοσύνη, άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού δεν έκρυψε την επιθυμία τους να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδάκι.

«Και η Κάτια αλλά και ο Σάκης θέλουν να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην Αναστασία. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που το προγραμματίζεις», λέει άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι στο περιοδικό «Ok!».

Στο ίδιο περιοδικό βλέπουμε μαμά και κόρη να κυκλοφορούν στους δρόμους του Νέου Βουτζά, μια ηλιόλουστη μέρα του Μαρτίου. Με εφαρμοστό τζιν και στρατιωτικό τζάκετ από την κολεξιόν που λανσάρει ο Σάκης, η Κάτια κρατούσε διαρκώς από το χέρι την κορούλα τους, που ήταν ντυμένη ανοιξιάτικα και κουβαλούσε το μπιμπερό και το παγουράκι της!

Μία ημέρα νωρίτερα, ο φακός του «Hello» εντόπισε τον Σάκη να κάνει βόλτα με την μικρή! Ντυμένοι σχεδόν ασορτί, με αθλητικό outfit, μπαμπάς και κόρη πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, με τον Σάκη να μην της χαλά κανένα χατίρι! Μάλιστα, η Αναστασία ζήτησε να πάει στην παιδική χαρά, όπου μαζί με τον μπαμπά της έπαιξαν και διασκέδασαν μέχρι να γυρίσουν σπίτι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top