Ξεσήκωσε το «Αλ Τσαντίρι» ο Αντώνης Ρέμος!

Σε μεγάλα κέφια ο τραγουδιστής -Τι «μηνύματα» πέρασε;

Ξεσήκωσε το «Αλ Τσαντίρι» ο Αντώνης Ρέμος!
Πανικός επικράτησε απόψε στο «Αλ Τσαντίρι»! Καλεσμένος του Λάκη Λαζόπουλου ήταν ο Αντώνης Ρέμος, που βρισκόταν σε ΠΟΛΥ μεγάλα κέφια! Όχι μόνο κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες μέσα στο στούντιο, αλλά πέρασε και τα δικά του «μηνύματα» προς πάσα κατεύθυνση.

«Νιώθω σαν το σπίτι μου, πειράζει; Είναι όλα τα φιλαράκια μου από κάτω», είπε ο τραγουδιστής με το που πάτησε το πόδι του στη σκηνή του «Αλ Τσαντιριού».

Μιλώντας με λόγια αγάπης και θαυμασμού στο πρόσωπο του Λάκη Λαζόπουλου τον χαρακτήρισ�� ως «το Κοινοβούλιο των Ελλήνων», ενώ του είπε πως «άνθρωποι σαν εσένα μας δίνουν χαρά και αισιοδοξία ότι κάτι μπορεί ν΄ αλλάξει».

Τραγουδώντας πολλές από τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και μερικά τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο, ο Αντώνης Ρέμος μετέτρεψε σε πίστα το «Αλ Τσαντίρι» με τον Λάκη Λαζόπουλο και το κοινό σε τσακίρ κέφια!

Μάλιστα, ο τραγουδιστής πέρασε και τα… «μηνυματάκια» του: «Κομμένα πια τα δανεικά» είπε τραγουδιστά σε όλους τους Έλληνες, ενώ συμπλήρωσε: «Το έχει πει και η Μέρκελ αλλά την έχουμε γραμμένη εδώ και καιρό».

Τέλος, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας σε όσους Έλληνες περνάνε δύσκολα αλλά και στη νεολαία, φρόντισε να υπενθυμίσει ότι «στη ζωή δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Τα κερδίσαμε. Και πρέπει να αγωνιστούμε για να τα κερδίσουμε όλα, μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό».

Πρώτη ανάρτηση: 23-03-2011, 00:01
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top