«Aθάνατες» απορίες Ελένης Μενεγάκη!

Δείτε πως «ξεπάτωσε» στις ερωτήσεις τον «άμοιρο» τον chef!

«Aθάνατες» απορίες Ελένης Μενεγάκη!
Ο Φελιόν Ρισάρ μάλλον θα το ξανασκεφτεί πριν πατήσει το πόδι του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Ένα δράμα έζησε ο άνθρωπος σήμερα αφού τόσες ερωτήσεις και απορίες, ούτε οι πρωτοετείς σπουδαστές μαγειρικής δεν πρέπει να του έχουν κάνει τόσα χρόνια.

Ο Γάλλος chef έφτιαξε εκλεράκια στην Ελένη σήμερα! Τι το ΄θελε ο άνθρωπος; και τι δεν άκουσαν τ΄αυτάκια του: «Η γαλλική κουζίνα είναι το ίδιο και η ζαχαροπλαστική η γαλλική; η πιστεύεις ότι είναι πιο «δυνατή» η κουζίνα;». Αυτή είναι η απορία Νο1. Με εμφανή αμηχανία και χαμόγελο της απαντά ο άνθρωπος: «Γαλλική κουζίνα και ζαχαροπλαστική είναι ένα».

«Εγώ όταν λέω γαλλική κουζίνα το μυαλό μου πηγαίνει στο φαγητό και όχι στο γλυκό», του απαντά και η παρουσιάστρια, που συνέχισε ακάθεκτη να τον «πυροβολεί» με απορίες: «Τι γλυκό θα βγάλει ένα γαλλικό εστιατόριο καλό και ακριβό;», του λέει. «E, τώρα τι να σας πω, διάφορα!» της απαντά ο άνθρωπος.

Και αν νομίζετε ότι τα βάσανα του σταμάτησαν εδώ, απατάστε: «Τόσο μικρούτσικα;Μα εδώ μου έχεις φέρει μεγάλα! Τα μικρά θα γίνουνε μεγάλα;», τον ξαναρωτά η Ελένη, αναφερόμενη στα εκλεράκια.«Όχι. Τα μικρά γίνονται μικρά», της απαντά ο chef που δεν συγκρατήθηκε και έσκασε στα γέλια.

Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν όταν ήρθε η ώρα του ψησίματος: «Να δω πόσο ψηλά η χαμηλά θα το βάλεις. Α τώρα το βάζεις και χαμηλά!» του κάνει η Ελένη, αναφερόμενη στο ταψί. «Στη μέση του φούρνου», της απαντά. «Ναι, αλλά αυτό είναι ψηλά», του ξαναλέει. «Ψηλά ή στη μέση;» του ξανα-ματα λέει απηυδισμένη!

Τελικά το έβαλε στη μέση το ταψί ο άνθρωπος και ησύχασε και εκείνος και η Ελένη!

Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα με ΜΕΡΙΚΕΣ μόνο από τις ΑΠΟΡΙΕΣ της!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top