«Aθάνατες» απορίες Ελένης Μενεγάκη!

Δείτε πως «ξεπάτωσε» στις ερωτήσεις τον «άμοιρο» τον chef!

Ο Φελιόν Ρισάρ μάλλον θα το ξανασκεφτεί πριν πατήσει το πόδι του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Ένα δράμα έζησε ο άνθρωπος σήμερα αφού τόσες ερωτήσεις και απορίες, ούτε οι πρωτοετείς σπουδαστές μαγειρικής δεν πρέπει να του έχουν κάνει τόσα χρόνια.

Ο Γάλλος chef έφτιαξε εκλεράκια στην Ελένη σήμερα! Τι το ΄θελε ο άνθρωπος; και τι δεν άκουσαν τ΄αυτάκια του: «Η γαλλική κουζίνα είναι το ίδιο και η ζαχαροπλαστική η γαλλική; η πιστεύεις ότι είναι πιο «δυνατή» η κουζίνα;». Αυτή είναι η απορία Νο1. Με εμφανή αμηχανία και χαμόγελο της απαντά ο άνθρωπος: «Γαλλική κουζίνα και ζαχαροπλαστική είναι ένα».

«Εγώ όταν λέω γαλλική κουζίνα το μυαλό μου πηγαίνει στο φαγητό και όχι στο γλυκό», του απαντά και η παρουσιάστρια, που συνέχισε ακάθεκτη να τον «πυροβολεί» με απορίες: «Τι γλυκό θα βγάλει ένα γαλλικό εστιατόριο καλό και ακριβό;», του λέει. «E, τώρα τι να σας πω, διάφορα!» της απαντά ο άνθρωπος.

Και αν νομίζετε ότι τα βάσανα του σταμάτησαν εδώ, απατάστε: «Τόσο μικρούτσικα;Μα εδώ μου έχεις φέρει μεγάλα! Τα μικρά θα γίνουνε μεγάλα;», τον ξαναρωτά η Ελένη, αναφερόμενη στα εκλεράκια.«Όχι. Τα μικρά γίνονται μικρά», της απαντά ο chef που δεν συγκρατήθηκε και έσκασε στα γέλια.

Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν όταν ήρθε η ώρα του ψησίματος: «Να δω πόσο ψηλά η χαμηλά θα το βάλεις. Α τώρα το βάζεις και χαμηλά!» του κάνει η Ελένη, αναφερόμενη στο ταψί. «Στη μέση του φούρνου», της απαντά. «Ναι, αλλά αυτό είναι ψηλά», του ξαναλέει. «Ψηλά ή στη μέση;» του ξανα-ματα λέει απηυδισμένη!

Τελικά το έβαλε στη μέση το ταψί ο άνθρωπος και ησύχασε και εκείνος και η Ελένη!

Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα με ΜΕΡΙΚΕΣ μόνο από τις ΑΠΟΡΙΕΣ της!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top