Γκαλένα Βελίκοβα: «έσφαξε με το γάντ��» Έρρικα-Ευγενία

Δείτε την απάντηση-«καρφί» της χορεύτριας

Γκαλένα Βελίκοβα: «έσφαξε με το γάντι» Έρρικα-Ευγενία
Το πήγε απ΄έξω απ΄έξω, το έφερε από΄δω, το έφερε από΄κει, αλλά τελικά δεν άντεξε η γυναίκα και εμμέσως πλην σαφώς το… ξεστόμισε! Μιλώντας για την απουσία της από τη φετινή επιτροπή του «Dancing With the Stars» η Γκαλένα αποκάλυψε ότι «είχα συζητήσει και είχα κανονίσει να συμμετέχω ως κριτής αλλά στην πορεία μετά από συζητήσεις, κρίθηκε πιο απαραίτητη η παρουσία μου στο καθημερινό».

Πότε συμφωνήθηκε αυτό; Σύμφωνα με τη Γκαλένα φέτος! Κάτι το οποίο δείχνει πως ήταν πρόσφατη η απόφαση να μην λάβει μέρος στην επιτροπή του talent show.

Βέβαια, φρόντισε να κρατήσει και τις ισορροπίες. Αφού λοιπόν έσφαξε με το γάντι Πρεζεράκου και ΑΝΤ1, πρόσθεσε: «Η κριτική επιτροπή είναι κριτική επιτροπή. Είναι απόφαση της παραγωγής και πρόθεση της ήταν να ενισχύσω την εκπομπή της Ευγενίας».

Ουπς! Αυτό ήταν «καρφάκι» μήπως; Γιατί πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της με την Ευγενία Μανωλίδου. Η Γκαλένα απάντησε και σ΄αυτό όταν ρωτήθηκε ποια είναι η άποψη της για την παρουσιάστρια: «Έχει περάσει μόνο ένα live. Είναι εξαιρετική επαγγελματίας αλλά δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε ούτε τόσο μεγάλη προετοιμασία αλλά ούτε και τόσο μεγάλη συνεργασία. Μέχρι στιγμής έχει το ρόλο της παρουσιάστριας και εγώ το δικό μου ρόλο».

Οκ… Καταλάβαμε!

Δείτε τι δήλωσε η Γκαλένα στην εκπομπή «10 με 1 μαζί»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top