Ησαΐας Ματιάμπα: «ήθελα να γίνω παπάς, αλλά...»

Γιατί η Μενεγάκη τον αποκάλεσε «Φαραώ»;

Ησαΐας Ματιάμπα: «ήθελα να γίνω παπάς, αλλά...»

Για παπάς πήγαινε, τραγουδιστής κατέληξε ο Ησαΐας Ματιάμπα, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο Ησαΐας μίλησε για την σχέση του με την μουσική και την πρώτη του κιθάρα, ενώ η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι μοιάζει με... Φαραώ!

«Ήμουν σε ένα δίλημμα. Ήθελα ή να γίνω ιερέας ή να γίνω μουσικός», είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε πως δεν έγινε παπάς γιατί δεν θα τα κατάφερνε! Μάλιστα, την επιλογή του την έκανε όταν πήγαινε πέμπτη δημοτικού, ενώ στην έκτη απέκτησε την πρώτη του κιθάρα.

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής, ο πατέρας του είχε κλασσική κιθάρα και εκείνος συνήθιζε να παίζει, ενώ τώρα την χρησιμοποιεί γιατί τον βοηθάει να γράψει τραγούδια.

«Δεν είχα καθόλου άγχος και το ότι υπήρχε μουσική με βοήθησε αρκετά», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Ησαΐας, που ανέλαβε ρόλο μοντέλου στην επίδειξη μόδας των «Celebrity Skin».

Πάντως, η Ελένη Μενεγάκη τον παρομοίασε με Αιγύπτιο βασιλιά, λόγω του χρώματός του και των ματιών του! «Αυτό το μάτι σ��υ κάνει κάτι αιγυπτιακού τύπου, κάτι από Φαραώ», είπε η παρουσιάστρια και ο νεαρός έμεινε «παγωτό».

Για το.. αιγυπτιακό, πάντως, της είπε να ευχαριστήσει τους γονείς του γι’ αυτό που έκαναν! Τι άλλο να πει ο άνθρωπος;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top