Ξέχασε (;) τα γενέθλια του Λάτσιου η Μενεγάκη!

Άλλοι μέχρι και το «happy birthday» του τραγούδησαν...

Ξέχασε (;) τα γενέθλια του Λάτσιου η Μενεγάκη!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιάννης Λάτσιος, όμως, η Ελένη Μενεγάκη μάλλον το ξέχασε. Και λέμε μάλλον γιατί πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε το ότι η πρώην σύζυγος δεν είπε ούτε ένα τυπικό «χρόνια πολλά», σε αντίθεση με άλλους παρουσιαστές που ούτε ανήκουν στο κανάλι του Αμαρουσίου;

Στα γενέθλια της μαμάς Ζέτας η Ελένη έκανε παράπονα στο πάνελ που ξέχασε να της ευχηθεί, στα γενέθλια της Βαλέριας όλοι οι συνεργάτες τραγούδησαν εν χορώ το «happy birthday», στα γενέθλια του Γιάννη Λάτσιου... μούγκα!

Εντάξει, πρώην σύζυγοι είναι, αλλά πες ένα τυπικό βρε παιδάκι μου! Για άλλα θέματα, όμως, η ξανθιά ξέρει να μιλάει και να αποκαλύπτει, όπως π.χ. ότι μόνο ζεϊμπέκικο χορεύει ο Λάτσιος κι αυτό... στον γάμο τους, αλλά και τι έλεγαν για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Σιωπητήριο πρέπει να είχε επιβάλει η παρουσιάστρια, καθώς ευχές δεν ακούστηκαν από πουθενά και ποτέ! Τι κι αν είδαμε θέμα για το «Dancing» στον «Καφέ» (οπότε μπορούσε να πει ένα... εμβόλιμο «χρόνια πολλά»); Τι κι αν η Άση Μπήλιου έλεγε και ξαναέλεγε για τον γενέθλιο μήνα του Κριού που ξεκίνησε από χθες; Τίποτα!!! Μoναδική έγνοια της Ελένης ήταν το πέρασμα του Ποσειδώνα από τον Υδροχόο στα Ψάρια...

Πάλι καλά δηλαδή που ο πρώην σύζυγος της «βασίλισσας» άκουσε τις ευχές από άλλους παρουσιαστές κι ας μην είναι του ΑΝΤ1.

Την αρχή έκανε η Ελεονώρα Μελέτη που τραγούδησε on air «happy birthday θείε Λάτσιο, happy birthday to you». Από την άλλη οι Σκορδαλιαγκαίοι ευχήθηκαν στον διευθυντή του ΑΝΤ1 με αφορμή το ότι έδειξαν το χιουμοριστικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» για εκείνον. «Έχει γενέθλια σήμερα; Αααα... Χρόνια του πολλά» ευχήθηκαν νέτα - σκέτα μεν, αλλά τουλάχιστον ευχήθηκαν.

Είδατε που αν ήθελε η Ελένη θα έλεγε κι αυτή κάτι;

Εκτός κι αν αποφάσισε να του ευχηθεί... prive! Αυτό, όμως, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top