Δείτε τον πρωταγωνιστή που έδειξε on air το εσώρουχό του!

Ποιός φορά το σέξι κίτρινο μποξεράκι;;;;

Δείτε τον πρωταγωνιστή που έδειξε on air το εσώρουχό του!

Το κίτρινο μποξεράκι και τα σφιχτά του οπίσθια έδειξε στην κάμερα γνωστός νεαρός πρωταγωνιστής, που κάνει καρδούλες να χτυπάνε κάθε φορά που... σηκώνει το μπλουζάκι του! Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με την παραγωγή να δείχνει το κορμί του.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς «Glee», Chord Oversteet, που εμφανίστηκε στο σόου της Ellen De Generes, κυριολεκτικά, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα χρυσά εσώρουχα που τον έχουμε δει κατά καιρούς να φοράει στο «Glee» και εκείνος της απάντησε με... στριπτίζ!

Ο Chord σηκώθηκε από την πολυθρόνα, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και... αποκάλυψε ένα κίτρινο μποξεράκι που έφερε το ονοματεπώνυμο της παρουσιάστριας στο λάστιχο, ενώ στα οπίσθια έγραφε «Η Ellen με καλύπτει σφιχτά»!

Παραλήρημα επικράτησε στο κοινό, που χρειάστηκε κάνα 2λεπτο για να συνέλθει και να σταματήσει να τσιρίζει.

Κάπου εκεί ο ηθοποιός ρωτήθηκε γιατί στα περισσότερα επεισόδια εμφανίζεται ημίγυμνος και η απάντησή του ήταν αποστομωτική: «μετά το 18ο επεισόδιο το κάνω συνέχεια. Έχω συμφωνία γι’ αυτό»!

Η τσίριδα, πάντως, άρχισε ξανά, όταν η Ellen ρώτησε τον Chord αν είναι single και εκείνος απάντησε: «ναι, είμαι εντελώς ελεύθερος»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top