Βόλτα στην λιακάδα οι Brangelina

Οικογενειακώς στην Νέα Ορλεάνη για την νέα ταινία του μπαμπά

Βόλτα στην λιακάδα οι Brangelina

Συν γυναιξί και τέκνοις πήγε στην Νέα Ορλεάνη για την νέα του ταινία ο Brad Pitt και η οικογένεια δεν έχασε καιρό: με αφορμή την λιακάδα, βγήκαν όλοι μαζί για βόλτα στη πόλη!

Οι Brangelina πήραν και τα 6 τους παιδιά πότε από το χέρι, πότε αγκαλιά και περπάτησαν στους δρόμους της πόλης. Το αν είναι εύκολο να ελέγξεις ταυτόχρονα τόσα πολλά παιδιά είναι μια άλλη ιστορία...

Με γκρι παντελόνι, μαύρο τζάκετ και γυαλιά ηλίου, ο Brad αγόρασε ένα μάτσο εφημερίδες τις οποίες και κουβαλούσε μαζί του μέσα σε μια νάιλον τσάντα. Με maxi φούστα και πουλοβεράκι εμφανίστηκε η Angelina, που μάλλον ατημέλητη την λες παρά απλά ντυμένη.

Η… συμμορία περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τον ηθοποιό να κερνάει λιχουδιές τα παιδιά. Σε ποιό, άλλωστε, να χαλάσει χατίρι; Στο κατόπι ήταν όλα βλέπεις: η 2χρονη Vivienne και ο δίδυμος αδελφός της Knox, ο 9χρονος Madox, η 6χρονη Zahara, ο 3 ετών Pax, και η 4χρονη Shiloh.

Η οικογένεια έφτασε στην Νέα Ορλεάνη την Παρασκευή που μας πέρασε και διαμένει στο «φτωχικό» που διαθέτει στην πόλη.

Ο μπαμπάς, πάντως, θα μείνει εκεί, αφού έχει γυρίσματα για την νέα του ταινία, με τίτλο «Cogan’s Trade». Ο 47χρονος ηθοποιός υποδύεται τον JackieCogan, ο οποίος καλείται να ερευνήσει μια ληστεία στη διάρκεια ενός παιχνιδιού πόκερ, που γινόταν υπό την επίβλεψη της μαφίας.

Δείτε πλούσιο φωτογραποερτάζ από την οικογενειακή βόλτα των Brangelina!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top