Νάντια Μπουλέ: η νέα «Μις Τέλεια»!

Ο ΑΝΤ1 τη «σπρώχνει» για αντικαταστάτρια της Ευγενίας

Νάντια Μπουλέ: η νέα «Μις Τέλεια»!
Μπορεί πέρυσι στο «Dancing With the Stars» η «Mις Τέλεια» να άκουγε στο όνομα Ευγενία Μανωλίδου, όμως φαίνεται πως ουδείς αναντικατάστατος αφού φέτος τη θέση της φαίνεται να παίρνει το έτερο «παιδί» του ΑΝΤ1, Νάντια Μπουλέ.

«Πολύ καλό, πολύ δυνατό, πολύ δυναμικό για αρχή, μπράβο σας!» έλεγε και ξανάλεγε η Ζέτα Μακρυπούλια, που εκστασιασμένη από την performance της Νάντιας και το ταλέντο που ξεδιπλώθηκε μπροστά της, αγνοεί το κείμενο και της λέει χαρακτηριστικά: «είχες δίκιο στο video. Aυτό το show μπορεί να είναι για ερασιτέχνες, αλλά εσύ νομίζω μας βγήκες πολύ επαγγελματίας!»

Και τα διθυραμβικά σχόλια για την performance δεν σταμάτησαν εδώ: «αναρωτιέμαι τι θα δούμε στη συνέχεια. Έχω την εντύπωση ότι κάνατε κάτι παράτολμο για αρχή», συνέχισε να λέει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Τι κι αν η Νάντια Μπουλέ μετά το τέλος του show δήλωσε πως όλοι ήταν πολύ αυστηροί; Άλλα είδαμε εμείς! Μέχρι και ο αυστηρός κριτής και Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος, που τυπικά δεν μας έχει συνηθίσει στα καλά λόγια, χθες έκανε την… «ανατροπή» και χαρακτήρισε το χορό της Νάντιας ως «ό,τι καλύτερο έχουμε δει σήμερα Νάντια, μπράβο σου».

Στο τέλος πάντως, εισέπραξε και το φιλάκι του!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top